GX6605 3.5mb+4mb boot değişimi videosu

bu hellobox programi panel dosyasindan haric yazilimin icindeki kodlarida degistiriyor

yazılımı yolla bana hangi cihaza uyarlamak istiyorsun yolla 600 hd plus galiba 4bm olmayan cihaz ise 2 yazılımıda yolla kumanda panel tuner vs hepsi çalışacak yarın hallederim sana

yazılımı yolla bana hangi cihaza uyarlamak istiyorsun yolla 600 hd plus galiba 4bm olmayan cihaz ise 2 yazılımıda yolla kumanda panel tuner vs hepsi çalışacak yarın hallederim sana
27 Nolu mesajda verdim yazilimlari !

göremedim özelden link yapıp atarmısın

Ooo,sevgili rikit, sevgili memoli ele aldıysa işin çözülür :ok
benim tahminimce ücretli yapiyor böyle isleri, neden özele cekmek istiyor anlamis degilim, gizli sakli bir is yamiyoruz, neticede hersey ortada.

benim tahminimce ücretli yapiyor böyle isleri, neden özele cekmek istiyor anlamis degilim, gizli sakli bir is yamiyoruz, neticede hersey ortada.
Aaa, yok hayır sanmam sevgili rikit ,senin yazılımın biliyorsun 8 mb,istediğin yazılım 4 mb ,uğraşıyordur muhtemelen ,çünkü olmuyor ,en azından ben yapamadım :ok

ama olmuyorsa özelden cevap verebilir olmuyor diye neden benle telefonda görüsmek istiyor yada Telegramdan

ama olmuyorsa özelden cevap verebilir olmuyor diye neden benle telefonda görüsmek istiyor yada Telegramdan
Aaaa, valla şaşırdım şimdi :) Bir şey diyemeyeceğim inan ,gerçekten mi :alala

evet aynen, neyse bana zaten baska yazilim lazim degil ben Hobby olarak ugrasiyorum ihtiyactan degil

Geri
Üst Alt