Ben sildim o programı,ama tekrar yükleyip deneyeyim bakalımbu hellobox programi panel dosyasindan haric yazilimin icindeki kodlarida degistiriyor
ön paneli calistirmak istiyorum 27 nolu mesajdaki yazilimda
Bootta kalıyor ,kumanda çalıştıktan sonra ledler yanmasa da olur bence ,hiç uğraşmadım yansın diye ,kumanda çalışsın yeter bana çünküTest yazılımını indirdim, bende sx8 yazılımı da var ,yarın deneyeyim bakalım
27 Nolu mesajda verdim yazilimlari !yazılımı yolla bana hangi cihaza uyarlamak istiyorsun yolla 600 hd plus galiba 4bm olmayan cihaz ise 2 yazılımıda yolla kumanda panel tuner vs hepsi çalışacak yarın hallederim sana
özelden verdim linklerigöremedim özelden link yapıp atarmısın
yazılımı yolla bana hangi cihaza uyarlamak istiyorsun yolla 600 hd plus galiba 4bm olmayan cihaz ise 2 yazılımıda yolla kumanda panel tuner vs hepsi çalışacak yarın hallederim sana
Ooo,sevgili rikit, sevgili memoli ele aldıysa işin çözülür27 Nolu mesajda verdim yazilimlari !
usta özelden aldinmi linkleri ?göremedim özelden link yapıp atarmısın
benim tahminimce ücretli yapiyor böyle isleri, neden özele cekmek istiyor anlamis degilim, gizli sakli bir is yamiyoruz, neticede hersey ortada.Ooo,sevgili rikit, sevgili memoli ele aldıysa işin çözülür
Aaa, yok hayır sanmam sevgili rikit ,senin yazılımın biliyorsun 8 mb,istediğin yazılım 4 mb ,uğraşıyordur muhtemelen ,çünkü olmuyor ,en azından ben yapamadımbenim tahminimce ücretli yapiyor böyle isleri, neden özele cekmek istiyor anlamis degilim, gizli sakli bir is yamiyoruz, neticede hersey ortada.
Aaaa, valla şaşırdım şimdi Bir şey diyemeyeceğim inan ,gerçekten miama olmuyorsa özelden cevap verebilir olmuyor diye neden benle telefonda görüsmek istiyor yada Telegramdan