M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 762
- 43
boot değişimi başarılı geçmiştir senin cihazda olacak 64 kb lık cihaza 128 kb lık boot injekt edildi herşey ok
Bende amatörce hoby olarak uğraşıyorum ama tel v.s alma ihtiyacı duymadım hiç,en iyisi kendine usb to rs232 al bari ,kurcalarsın cihazını sevgili rikitevet aynen, neyse bana zaten baska yazilim lazim degil ben Hobby olarak ugrasiyorum ihtiyactan degil
daha yazilimi almadim teraspy usta aldigim zaman veririmOoo,64kb lik cihaza 128kb boot dosyası süper
sevgili R rikit yazılımı bana da versen de denesem,bir yere yükle de link ver bakayım
evet var bende, bayagi kurcaladim ama bir yere kadar, hex ile hersey yapilmiyorBende amatörce hoby olarak uğraşıyorum ama tel v.s alma ihtiyacı duymadım hiç,en iyisi kendine usb to rs232 al bari ,kurcalarsın cihazını sevgili rikit
usta bu islem nasil yapiliyor birdahaki sefere seni yormiyalim, kendimiz yapmaya calisalim.şuan hazırlıyorum bugun bayağı yoğundum senin cihaza yeni başladım
Forumda olursa daha iyi olur ,herkes öğrenir ,burada sormak ve cevap almak yani.şimdi arama isteğimin nedeni dönüşecek cihazda sizin yaptığınız işlemler nelerdir ne hata verdi
dönüştümü panel geldimi vs soracaktım ona göre işlem yapıyorum
dönüsüm yazilimda sadece panelde kirmizi isik yaniyorduşimdi arama isteğimin nedeni dönüşecek cihazda sizin yaptığınız işlemler nelerdir ne hata verdi
dönüştümü panel geldimi vs soracaktım ona göre işlem yapıyorum
Tam olarak anlatmalısın sende sevgili rikitdönüsüm yazilimda sadece panelde kirmizi isik yaniyordu
onu resimli güzel bir anlatımla sunarım ama biraz zorlayacak sizi çünkü hexte amelyatForumda olursa daha iyi olur ,herkes öğrenir ,burada sormak ve cevap almak yani.
Gerçi çok kişide yoktur ama faydalı olur ,telefon veya farklı mecrada olmamalı sevgili memoli
Benim için sıkıntı yok ,alışıkım ben ameliyataonu resimli güzel bir anlatımla sunarım ama biraz zorlayacak sizi çünkü hexte amelyat