GX6605 3.5mb+4mb boot değişimi videosu

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Moderatör tarafında düzenlendi:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sevgili kabus ,aslında gayet kolay bir yöntemdi,sadece pikonun kumanda kodları hangi yazılımda var onu ortaya çıkartmaktı amaç,tüm indirdiğim yazılımların kumanda kodlarını tek tek denediğimde pikonun kumanda kodu bulunmuş oldu böylece ,yani hangi yazılımı atarsam atayım,piko kumandasını ekliyorum içine,böylece kumanda sorunu ortadan kalkıp ,orjinal kumanda ile kullanıyorum :ok

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
evet usta su bizim gözle alakali problem, neden calismadigini bi türlü cikaramadim.
Hellobox ön panel fixleme programinin nasil calistiginida bulamadim ne gibi degisiklikler yaptigini

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
evet usta su bizim gözle alakali problem, neden calismadigini bi türlü cikaramadim.
Hellobox ön panel fixleme programinin nasil calistiginida bulamadim ne gibi degisiklikler yaptigini
Ama 4 mb lik yazılım olmaz sende diye düşünüyorum,başka 4 mblik yazılımı çalıştırdı mı cihaz :alala
hello programı ,sadece panel dosyasını alıp ,diğer yazılıma gömüyor,çok büyük bir getirisi yok :ok

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
hayir usta tek panel dosyasiyla is bitmiyor daha baska seyleride degistiriyor, evet bütün 4 mb oluyor tabi rs232 sart

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hayir usta tek panel dosyasiyla is bitmiyor daha baska seyleride degistiriyor, evet bütün 4 mb oluyor tabi rs232 sart
Panel ve kumanda idi, başka ne değiştirir ki :alala
Buradan yolladığın "test.bin" dosyasını senin cihaza mı atmak istiyorsun ,yani tam olarak ne yapmak istiyorsun :alala

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
test.bin yazilimi 4 mblik ön panel calisiyor, kabus nickli arkadas 4/4 olmasi lazim demisti onun icin.
yani herkes bir seyler ortaya atiyor ama hicbirinden verim alinamiyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
test.bin yazilimi 4 mblik ön panel calisiyor, kabus nickli arkadas 4/4 olmasi lazim demisti onun icin.
yani herkes bir seyler ortaya atiyor ama hicbirinden verim alinamiyor
Sevgili rikit ,ondan sordum "tam olarak ne yapmak istiyorsun" diye :)
Ben ortaya bir şey atmam ,biliyorsun :ok

Geri
Üst Alt