K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
usta şu piko daki keymapı nasıl çıkardın dvd klasörüde yok sırrını açıklamayı düşünürmüsünBiliyorsam cevaplarım
usta şu piko daki keymapı nasıl çıkardın dvd klasörüde yok sırrını açıklamayı düşünürmüsünBiliyorsam cevaplarım
Elbette düşünürüm ,ben hiç sır saklamadım yazılım konusunda,sadece bazı konularda "yeminli"yim o kadarusta şu piko daki keymapı nasıl çıkardın dvd klasörüde yok sırrını açıklamayı düşünürmüsün
sabırsızlıkla bekliyorumElbette düşünürüm ,ben hiç sır saklamadım yazılım konusunda,sadece bazı konularda "yeminli"yim o kadar
usta , kısa özet anlatsan bile yeter genel konulara hakimimsabırsızlıkla bekliyorum
octagon sx8Unuttum inan,sende ne vardı cihaz (kusuruma bakma sakın)
Bu cihaza 4 mb lik yazılımı mı atmak istiyorsun ,ki sendeki cihaz 8 mb.octagon sx8
Ama 4 mb lik yazılım olmaz sende diye düşünüyorum,başka 4 mblik yazılımı çalıştırdı mı cihazevet usta su bizim gözle alakali problem, neden calismadigini bi türlü cikaramadim.
Hellobox ön panel fixleme programinin nasil calistiginida bulamadim ne gibi degisiklikler yaptigini
Panel ve kumanda idi, başka ne değiştirir kihayir usta tek panel dosyasiyla is bitmiyor daha baska seyleride degistiriyor, evet bütün 4 mb oluyor tabi rs232 sart
Sevgili rikit ,ondan sordum "tam olarak ne yapmak istiyorsun" diyetest.bin yazilimi 4 mblik ön panel calisiyor, kabus nickli arkadas 4/4 olmasi lazim demisti onun icin.
yani herkes bir seyler ortaya atiyor ama hicbirinden verim alinamiyor
Test yazılımını indirdim, bende sx8 yazılımı da var ,yarın deneyeyim bakalımön paneli calistirmak istiyorum 27 nolu mesajdaki yazilimda