GX6605 3.5mb+4mb boot değişimi videosu

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
M memoli1478,
usta boot dosyalarin boyutu ayni ve ayni ofiste bitiyor, acaba neden Logoda takilip kaliyor bir fikrin yokmu ?
bu konuyla bilgisi olan arkadaslarin cevaplarini bekliyorum.

Selamlar

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
M memoli1478,
usta boot dosyalarin boyutu ayni ve ayni ofiste bitiyor, acaba neden Logoda takilip kaliyor bir fikrin yokmu ?
bu konuyla bilgisi olan arkadaslarin cevaplarini bekliyorum.

Selamlar
o iş sadece boot dosyası değiştirmekle olmuyor, ve u.u olayı yapsanda olmuyor sadece 4 / 4 lerde oluyor oda sadece boot değiştirmekle değil, senin yazılımlar farklı boyutta oldüğü için olmadığını düşünüyorum, benim düşümcem bu :cool

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
fakat memoli1478 nickli üye boot ve panel.xml dosyasini degistirmek yeterli demisti, daha baska hangi islemler lazim gözün calismasi icin ?

bende bir 4 MB li yazilim var onda panel calisiyor, onun boot ve panel.xml dosyasini aldim yinede Logoda takildi kaldi.

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
fakat memoli1478 nickli üye boot ve panel.xml dosyasini degistirmek yeterli demisti, daha baska hangi islemler lazim gözün calismasi icin ?

bende bir 4 MB li yazilim var onda panel calisiyor, onun boot ve panel.xml dosyasini aldim yinede Logoda takildi kaldi.
sendeki alıcının orjinal yazılım kaç mb ?, birde o çalşan 4 mb yazılım eklesene bir bakayım

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
bendeki alici yazilim orijinal 8 MB.
4 MB panel calisan yazilim bu :
olmuyor, benim düşüncem şu , orjinal yazılım 8 mb olduğu için , boot değişimi işe yaramıyor , 4 mb olan ve alıcıda ön paneli çalışan yazılım(BOOT) dosyasını, atmak istediğin yazılıma eklesende boyutları 4/4 olsa dahi yazılımın temel kodları ile uyumsuzluğu olduğunu düşünüyorum

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
echolink yazilimin icinde birde gpio.xml diye bir dosya var ve o dosyanin icinde panel ile ilgili bir seyler yaziyor onunla ilgili olabilirmi acaba

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
echolink yazilimin icinde birde gpio.xml diye bir dosya var ve o dosyanin icinde panel ile ilgili bir seyler yaziyor onunla ilgili olabilirmi acaba
sanmıyorum , mesala next gx6605s eski yazılımda yoktu yeni verilen yazılımda gpio.xml var , onunla alakası yok

Geri
Üst Alt