bir üst mesajdaki boot dosyalarin boyutu ayni fakat yinede logoda takilip kaliyorKullanacagin boot daha dusuk ise orginal boot ile ayni offis yapacaksin ffffffff ile dolduracaksin
bir üst mesajdaki boot dosyalarin boyutu ayni fakat yinede logoda takilip kaliyorKullanacagin boot daha dusuk ise orginal boot ile ayni offis yapacaksin ffffffff ile dolduracaksin
o iş sadece boot dosyası değiştirmekle olmuyor, ve u.u olayı yapsanda olmuyor sadece 4 / 4 lerde oluyor oda sadece boot değiştirmekle değil, senin yazılımlar farklı boyutta oldüğü için olmadığını düşünüyorum, benim düşümcem buM memoli1478,
usta boot dosyalarin boyutu ayni ve ayni ofiste bitiyor, acaba neden Logoda takilip kaliyor bir fikrin yokmu ?
bu konuyla bilgisi olan arkadaslarin cevaplarini bekliyorum.
Selamlar
sendeki alıcının orjinal yazılım kaç mb ?, birde o çalşan 4 mb yazılım eklesene bir bakayımfakat memoli1478 nickli üye boot ve panel.xml dosyasini degistirmek yeterli demisti, daha baska hangi islemler lazim gözün calismasi icin ?
bende bir 4 MB li yazilim var onda panel calisiyor, onun boot ve panel.xml dosyasini aldim yinede Logoda takildi kaldi.
olmuyor, benim düşüncem şu , orjinal yazılım 8 mb olduğu için , boot değişimi işe yaramıyor , 4 mb olan ve alıcıda ön paneli çalışan yazılım(BOOT) dosyasını, atmak istediğin yazılıma eklesende boyutları 4/4 olsa dahi yazılımın temel kodları ile uyumsuzluğu olduğunu düşünüyorumbendeki alici yazilim orijinal 8 MB.
4 MB panel calisan yazilim bu :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sanmıyorum , mesala next gx6605s eski yazılımda yoktu yeni verilen yazılımda gpio.xml var , onunla alakası yokecholink yazilimin icinde birde gpio.xml diye bir dosya var ve o dosyanin icinde panel ile ilgili bir seyler yaziyor onunla ilgili olabilirmi acaba
Senin flash değişmişmiydiecholink yazilimin icinde birde gpio.xml diye bir dosya var ve o dosyanin icinde panel ile ilgili bir seyler yaziyor onunla ilgili olabilirmi acaba
hayir degismediSenin flash değişmişmiydi
Unuttum inan,sende ne vardı cihaz (kusuruma bakma sakın)hayir degismedi