GX6605 3.5mb+4mb boot değişimi videosu

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
nedeni boot dosyaları aynı kb de olması gerekiyor hex ile aç bak kodlar aynı ofistemi bitiyor aynı bitmiyor ise
veri kaybı olur buda header bölümündeki sayısal verilerin yer değiştirmesi anlamına gelir ondan dolayı cihaz çöker buna çok dikkat edin
4mb olanların hepsi 64 kb görünüyor
baktım FFFE Bu şekil iki farklı yazılımın boot dosyası

odunq Çevrimdışı

odunq

Aktif Üye
20 Haz 2019
87
39
GX6605S NATIONAL IMAGE TOOL VERSION 2.87

Bu prg kullan istediğim gibi oynarsın cihazla Led olsun başka şeyler olsun kumandayı dahi edütlersin cok basit ben bunu yıllardır kullanıyorum burda teraspy ustayada gösterdim istediği yazılımı yükleyip tek kumanda ile bütün yazılımları deniyor
Youtube da Ramazan diye bir arkadaşın verdiği buna benzer program vardı belki de aynıdır. onu denemiştim.
Şimdi sizin verdiğinizi de denedim. Program açılıyor ama load deyip bişey yüklenmiyor hangi yazılımı denesem olmadı çince bir uyarı veriyor. Bir fikriniz var mı bu konuda?

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Youtube da Ramazan diye bir arkadaşın verdiği buna benzer program vardı belki de aynıdır. onu denemiştim.
Şimdi sizin verdiğinizi de denedim. Program açılıyor ama load deyip bişey yüklenmiyor hangi yazılımı denesem olmadı çince bir uyarı veriyor. Bir fikriniz var mı bu konuda?
uyarı resmini eklesene birde hangi yazılım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle birşeyse keymapı yazılmı unpac ed sonra keymapı kank yazılımının 0ta 26 kumandasını ekle birleştir yazılımı bu hata olmaz

hata.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
odunq Çevrimdışı

odunq

Aktif Üye
20 Haz 2019
87
39
uyarı resmini eklesene birde hangi yazılım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle birşeyse keymapı yazılmı unpac ed sonra keymapı kank yazılımının 0ta 26 kumandasını ekle birleştir yazılımı bu hata olmaz

hata.png
Mesela kendi sitesinden indireyim. böyle bir hata veriyor.

2020-11-28_10-49-13.png

kendi elimdeki yazılımlardan birini atmaya çalışayım. Şöyle çıkıyor:

2020-11-28_10-51-23.png

Bu programla yazılım açmadan önce yazılımda düzenleme mi yapmak lazım illa ki?

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Mesela kendi sitesinden indireyim. böyle bir hata veriyor.

2020-11-28_10-49-13.png

kendi elimdeki yazılımlardan birini atmaya çalışayım. Şöyle çıkıyor:

2020-11-28_10-51-23.png

Bu programla yazılım açmadan önce yazılımda düzenleme mi yapmak lazım illa ki?
next yazılımındaki keymap dan dolayı eski yazılımın içindeki keymapla değiştir 0ta 26 yazılımı içindeki keymap ekle hata vermez, diğeri hata ise bazıları yazılımları sıkıştırıyor diye biliyorum onu bende araştırıyorum çözersem burdan yazarım, netx deki keymap eskisini ile değiştir düzeliyor

odunq Çevrimdışı

odunq

Aktif Üye
20 Haz 2019
87
39
next yazılımındaki keymap dan dolayı eski yazılımın içindeki keymapla değiştir 0ta 26 yazılımı içindeki keymap ekle hata vermez, diğeri hata ise bazıları yazılımları sıkıştırıyor diye biliyorum onu bende araştırıyorum çözersem burdan yazarım, netx deki keymap eskisini ile değiştir düzeliyor
Dediğiniz gibi yaptım yine allta olan çince hatayı verdi.
NEXT_KankyHD_OTA26_29052019.bin yazılımın kendisini açmayı denedim yine aynı hata.
Program şu anda benim için gerekli değil ama niye hata veriyor anlamadım. Windows10 dan dolayı olabilir. Başka şey olabilir.

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Dediğiniz gibi yaptım yine allta olan çince hatayı verdi.
NEXT_KankyHD_OTA26_29052019.bin yazılımın kendisini açmayı denedim yine aynı hata.
Program şu anda benim için gerekli değil ama niye hata veriyor anlamadım. Windows10 dan dolayı olabilir. Başka şey olabilir.
next OTA 26 Keymapı OTA140 ekledim Hata vermiyor bendede win 10 var
yazılım

odunq Çevrimdışı

odunq

Aktif Üye
20 Haz 2019
87
39
yazılım
evet gönderdiğiniz açıldı. Demek başka bir problem var. Dediğim gibi şu anda işime yarayacak bir program değil ama tüm yazılımları direkt açsa daha kullanışlı olurmuş.
Neticede ihtiyaç halinde de hayat kurtarabilir bu şekilde de olsa.

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
evet gönderdiğiniz açıldı. Demek başka bir problem var. Dediğim gibi şu anda işime yarayacak bir program değil ama tüm yazılımları direkt açsa daha kullanışlı olurmuş.
Neticede ihtiyaç halinde de hayat kurtarabilir bu şekilde de olsa.
diğer hata yazılımda sıkıştırma yapıyorlar veya başka bir yöntem var araştırıyorum bulursam paylaşırım :cak

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Belki aynı kişidir :)

Aşağıdaki linkten indir ve kullan :ok

yazılım
Key dosyasını değiştirince hata vermez,çünkü boyutu bozuk dosyanın :
Soldaki senin değiştirdiğinde foto boyut olması gereken ,sağdaki orjinalinde ise boyutu büyük görünüyor ,en azından ben böyle düşünüyorum :)

tavsiye-9.png

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Belki aynı kişidir :)

Aşağıdaki linkten indir ve kullan :ok

Key dosyasını değiştirince hata vermez,çünkü boyutu bozuk dosyanın :
Soldaki senin değiştirdiğinde foto boyut olması gereken ,sağdaki orjinalinde ise boyutu büyük görünüyor ,en azından ben böyle düşünüyorum :)

tavsiye-9.png
yazılım 4 mb değişmiyor farklı bir nedeni olmalı kumanda dosya boyutu ile alakalı olduğu düşük bir ihtimal ama olabilir :saskin :deli

Moderatör tarafında düzenlendi:
R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
nedeni boot dosyaları aynı kb de olması gerekiyor hex ile aç bak kodlar aynı ofistemi bitiyor aynı bitmiyor ise
veri kaybı olur buda header bölümündeki sayısal verilerin yer değiştirmesi anlamına gelir ondan dolayı cihaz çöker buna çok dikkat edin
büyüklügü ayni 64 kb, fakat ayni ofis derken dosyanin FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ile bitis yerimi yoksa baslangic yerimi kast ediliyor ?

mesela burada belirttigim dosyalarin boyutu ayni, bunlari nasil degistirebilirim panelin yani gözün calismasi icin

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt