Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,937
- 41
Bir benim araba çok yakıyor memlekette galiba, her ay 1.500-2.000 yakıt parası uçuyorKadir benim 99 toyota bile tam depo ile 1500 km gidiyor, yattığı yerde![]()
Bir benim araba çok yakıyor memlekette galiba, her ay 1.500-2.000 yakıt parası uçuyorKadir benim 99 toyota bile tam depo ile 1500 km gidiyor, yattığı yerde![]()
Sen dolaşıyorsun ama bol bol, normal bence o ne dersinBir benim araba çok yakıyor memlekette galiba, her ay 1.500-2.000 yakıt parası uçuyor![]()

maalesef çarpma durumlarında bu tip şeyler olabiliyor elektirklilerin handikapı buna engel olmak için lityum ferro fosfat pil kullanan otomobillere yönelmek lazım ama onlar da pil ağır olduğundan menzil sorunu oluyor byd atto 3 ve kg mobility torres ewd (645 km diyor küllüm yalan)gibiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Allah rahmet eylesin. Haberin sonundaki 1 saat detayı gözümü korkuttu.
Bana göre de normal gibi ama ne bileyim millet öyle bir anlatıyor ki arabaları maksimum 4 litre yakıyor. Bir benim arabanın motoru sadece 6 litre yakıyor galibaSen dolaşıyorsun ama bol bol, normal bence o ne dersin![]()
O esnada 12lt gezen benBana göre de normal gibi ama ne bileyim millet öyle bir anlatıyor ki arabaları maksimum 4 litre yakıyor. Bir benim arabanın motoru sadece 6 litre yakıyor galiba![]()

Sende Subaru Impreza WRX STI falan var galibaO esnada 12lt gezen ben![]()
1600kg başka bir tosuncuk varSende Subaru Impreza WRX STI falan var galiba![]()

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kullandıkça yeni bir başlık altında tecrübelerinizi bekleriz.Mayıs kredi kampanyası ile TOGG alarak elektirkli araç maceramı sonlandırmış bulunuyorum arkadaşlar ufak tefek yazılım sorunları hariç memnunum hatta uzun yol da yaptım istanbuldan ankara oradan afyon ertesi gün afyon istanbul çok konforlu bir araç bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim