Tekrar Selamun AleykumProblem Windows'un Anormal derecede çok fazla İşlemci /Ram kullanmasından Ötürü Windows Sistem Kasması/Donmasıdır Vedatank Selamun Aleykum Merhaba bilgisayarın açıksa tamamen kapat 5-6 dakika bekle sonra diz üstü bilgisayarı'nın klavyede güç tuşuna bas bilgisayar açılsın windows sistemi yeniden önyukleme yapana kadar biraz bekle bekledikten sonra windows açılınca görev yöneticisini aç bu yazımın altına bi şekilde fotografını çekip gönder bana görev yönetisinin sorununu sana bir taktik verecegim problemini %100 çözecegim ve asla donma sorunu yaşamayacaksın denendi onaylandı
Gönderdim donduğu zaman bilgisayar fanıda susuyordu sesi kesiliyordu normal çalışımca bayağı ses veriyor fanTamam Görseli /Fotografı Atmanızı bekliyorum. Vedatank bey
öyle bir yazı yok komple baktımGüzel şimdi farenizi kullanarak aşagı dogru inin görev yöneticisinde SysMain adında hizmeti göreceksiniz üstüne gelip 2 kere tıklayın dişli teker gibi simge şeklinde SysMain yazacak fare üzerinden sag tık yapıp. Devre Dışı yazısına tıklayınız
buldum durdur hizmeti aç çevrim içi ara var diyor durdur tıklayayımmıöyle bir yazı yok komple baktım
buldum (durdur yazısı var hizmetleri aç var çevrimiçi ara var)Görev yöneticisi İşlemler kısmına baktınız mı
DURDURA BASINöyle bir yazı yok komple baktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
buldum durdur hizmeti aç çevrim içi ara var diyor durdur tıklayayımmı
tamam durdur dedim ana bilgisayar sysmain kaybolduDURDURA BASIN
Hizmetler yerel açıldışimdi sol en alt köşede arama yerine hizmetler yazın tıklayın hizmetler penceresi açılacak
buldum fakat sadece başlat denilebiliyor durdur kısmı aktif değil. Zaman içinde sistem performansını korur ve geliştirir yazıyor sağ tarafta da otomatik yazıyor"hizmetler"den tekrar sysmain adını bulun fareden sag tıklayıp devre dışı bırakın