Casper bilgisayar donması

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Problem Windows'un Anormal derecede çok fazla İşlemci /Ram kullanmasından Ötürü Windows Sistem Kasması/Donmasıdır Vedatank Vedatank Selamun Aleykum Merhaba bilgisayarın açıksa tamamen kapat 5-6 dakika bekle sonra diz üstü bilgisayarı'nın klavyede güç tuşuna bas bilgisayar açılsın windows sistemi yeniden önyukleme yapana kadar biraz bekle bekledikten sonra windows açılınca görev yöneticisini aç bu yazımın altına bi şekilde fotografını çekip gönder bana görev yönetisinin sorununu sana bir taktik verecegim problemini %100 çözecegim ve asla donma sorunu yaşamayacaksın denendi onaylandı :)
Tekrar Selamun Aleykum

006.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam Görseli /Fotografı Atmanızı bekliyorum. Vedatank Vedatank bey :)
Gönderdim donduğu zaman bilgisayar fanıda susuyordu sesi kesiliyordu normal çalışımca bayağı ses veriyor fan

007.jpg

Son düzenleme:
Charliez Çevrimdışı

Charliez 

Aktif Üye
19 Ara 2019
67
29
Güzel şimdi farenizi kullanarak aşagı dogru inin görev yöneticisinde SysMain adında hizmeti göreceksiniz üstüne gelip 2 kere tıklayın dişli teker gibi simge şeklinde SysMain yazacak fare üzerinden sag tık yapıp. Devre Dışı yazısına tıklayınız

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Güzel şimdi farenizi kullanarak aşagı dogru inin görev yöneticisinde SysMain adında hizmeti göreceksiniz üstüne gelip 2 kere tıklayın dişli teker gibi simge şeklinde SysMain yazacak fare üzerinden sag tık yapıp. Devre Dışı yazısına tıklayınız
öyle bir yazı yok komple baktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öyle bir yazı yok komple baktım
buldum durdur hizmeti aç çevrim içi ara var diyor durdur tıklayayımmı

Charliez Çevrimdışı

Charliez 

Aktif Üye
19 Ara 2019
67
29
şimdi sol en alt köşede arama yerine hizmetler yazın tıklayın hizmetler penceresi açılacak

Charliez Çevrimdışı

Charliez 

Aktif Üye
19 Ara 2019
67
29
"hizmetler"den tekrar sysmain adını bulun fareden sag tıklayıp devre dışı bırak yazısına tıklayın

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
"hizmetler"den tekrar sysmain adını bulun fareden sag tıklayıp devre dışı bırakın
buldum fakat sadece başlat denilebiliyor durdur kısmı aktif değil. Zaman içinde sistem performansını korur ve geliştirir yazıyor sağ tarafta da otomatik yazıyor

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Charliez Charliez belirttiğiniz hizmet yüksek ram kullanımı ile ilgili bir problem yaşandığında hizmeti sonlandırmak geçici bir çözüm sağlayabilir ancak Vedatank Vedatank bey'in hard diskinde 10'un üzerinde bad sector var. Sunduğunuz yöntem işe yaramayacaktır. Sabit diskin değişmesi gerekmektedir.

Geri
Üst Alt