Hımmm.
şimdi farkettim görseli ve mesajları
smili72 degerli dostum evet katılıyorum harddiskin belirli "kullanım ömrü" sona erdiginde "kendiliginden" veya "kullanıcı" sebebi nedeniyle zamanla oluşan harddiskte kullanıma dayalı yogun biçimde badsector çizilme =fiziksel hasar oluşmuş. ve bu sebeple harddisk tam performans/verim saglayamıyor disk okuma/yazma nedeni Hal böyle olunca Windows işletim sistemi tam performans sergiliyemiyor. Kararsızlık gösteriyor Donmalar. Takılmalar.Kasmalar. Uzun tepki süreleri /yanıtlamalar v.s Ahahaha
herkese sorum şu Hala Harddisk kullanan varmıdır ki acaba??? Tak Motherboard(Anakart'a) Samsung. Kingston.Corsair veya alternatif Sandisk SSD minumum 250GB maximum 1TB- veya 2TB ne donma ne kasma var yaslan Keyfine bak işlemcide performans açısından çok önemli bir etkendir. bide intel 10th onuncu nesil işlemci döşe bide yanına minumum:16GB eger oyun oynanacaksa maximum RAM 32GB-64GB bide yanına NVIDIA GEFORCE RTX 2080 X Gaming 4K Ekran kartınıda taktınmı oooof fıstık fıstık ahahaha
EDİT: Bu arada şöyle okkalı çift kavrulmuş kokulu buram buran fıstıııııııkkkkkk olsa misss çıtırrrr çıtııır olsada yesek ımmmmm nefiiss ayyyy başım dönüyor bayılıyorum birşeyler oluyor bana galiba ahaha iyiyim şaka şaka bu arada fıstıgın kilosu kaç lira bilen var mı ??? sanırsam 80-100 lira arası degişiyor K.g fiyatı
ıBakın burası çok önemli . Türkiye olarak 18 yılda %1Milyon büyüdük EKoNomİ çok iyiiiiuu eyuuueuu Avrupa-Asya bizi kıskaniyyyyyyyy #Flaş #Sondakika Bakandan Enflasyon Açıklaması... yersen Dolar v.s TL kickboks 3.21 döviz kuru Sözde Enflasyon %2.7
Gerçekte Enflasyon%12.80 5.91 DOLAR ve ben HÜLLLOOooogGGGggg bagırmalar bayılmalar çagırmalar krizler falan zor gitmişim hastaneye (annem ablama diyorki:
Kız durma Ayyy Acil Servisi ara Oguzhan'a birşeyler oldu(bu arada forumda ilk kez açıklıyorum. Adım Oguzhan 24 yaşındayım 4 kardeşiz 2kız 2erkek yaş olarak kuçük olan benim bide Hatice diye ablam var ikinci küçük 27yasında evli ben Ankarada Etimesgut'ta oturuyorum aile bireylerim buyuklerim İstanbul'da oturmaktadır ara sıra Ankaraya yanıma oturmaya ziyarete gelirler gülüp egleniriz falan filan LA Beebebe Angaralıyız goçum Adam Angaralı Adamın kıralı favori cümlem eş dost arasında bu cümlelerii kullanırım
sinirlenincede şşşt alo kime arstlik yaıyon la bebe angaralıyız ayıktınmı goçum favori cümlem kehribar tesbihim arabam falan
#FenerBahçeSenÇokYaşaCanımFedaOlsunSana #AliKoç
Not: Smart TV"Özelliklerinden hiç anlamam...!
=Ama ''İNTERNET PROTOCOL address'' (İ.p/İNTERNETTV. ve BİLGİSAYAR hakkında aklınıza ne geliyorsa memnuniyetle hiç teredüttsüz çekinmeden sorabilirsiniz. İtina ile yanıtlamaya hazırım Degerli TavsiyeForumu Ailesi...Ne yapıyım gülmeyi ve insanları güldürmeyi çok seviyorum stres stres nereye kadar gülmek biz TavsiyeForumu Ailesi insanlarınında hakkı bu arada hepinizi seviyorum... ??