Casper bilgisayar donması

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ekran kartı win 10 uymlu değil win 8ve win 8.1 uymlu. Casper Nirvana NB 15.6. Ürün adı: CKY 3230-4L35V-S. Ürün kodu CN.VKY 3230A Üretim yılı 09/2013. Şimdi yine Casper destek baktım win 10 uyumu görünmüyor. Bu model için bütün sürücüler win 7 win 8 win 8.1 için.

Ürün Adı

CASPER NIRVANA NB 15.6 (CKY.3230-4L35V-S)

Seri No

SR000744371

Ürün Kodu

CN.VKY3230A

Model

CKY

Yukarıda Nvidia linki bıraktım, Casper sayfasını güncellememiş.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
win10 kurarsiniz, ama illa emin olmak istiyoarsaniz zaten win8 kurup upgrade tool ile ücretsiz olarak yasal win10 a yükseltebilirsiniz.(win8 sisteminiz yasal ise)
Yasal win 8.1 bilgisayarı 2013 yılında Vatan'dan almıştım. Win 10 ücretsiz yükleme çıktığı zaman Casper destek sayfasında benim bilgisayarın seri no ile girdiğim zaman win 10 yükseltilemez diyordu.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Yasal win 8.1 bilgisayarı 2013 yılında Vatan'dan almıştım. Win 10 ücretsiz yükleme çıktığı zaman Casper destek sayfasında benim bilgisayarın seri no ile girdiğim zaman win 10 yükseltilemez diyordu.

O Casper kaynaklı bir sorun.
Sonuçta bilgisayarınız şu an lisanslı, Casper'lık bir mesele yok.

Adata SU650, Crucial BX500 uygun yollu bakılabilir.
Bütçe elveriyorsa Samsung 860 EVO alabilirsiniz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sevgili Vedatank ,bir SSD alacaksın ve yeniden yükleyeceksin ,elinde win8.1 cd - dvd var ,oradan da sistemi kuracaksın ve tabiri caizse keyfine bakacaksın ,bu kadar basit .
Üzerindeki harddisk ölmeye başlamış ,kırmızı nokta ile görünüyor zaten,onu da bir 2.5 luk harddisk kutusuna koy ,yedek olarak da kullanabilirsin,çok güvenilmese de, kullanılabilir
Benim köydeki harddiskim 40 Gb,sadece gazateleri okuyorum onunla ,bol bol yetiyor ki 10 gb sı da virtulabox ile xp kurulu o da bazen uydu alıcılarının yazılımlarıyla oynamak içindir ,yani 30Gb diskim var demektir bu, sosyal medyam hiç yok.
Karışmayayım dedim ama , kambersiz düğün olmaz derler ya :haha1

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Sevgili Vedatank ,bir SSD alacaksın ve yeniden yükleyeceksin ,elinde win8.1 cd - dvd var ,oradan da sistemi kuracaksın ve tabiri caizse keyfine bakacaksın ,bu kadar basit .
Üzerindeki harddisk ölmeye başlamış ,kırmızı nokta ile görünüyor zaten,onu da bir 2.5 luk harddisk kutusuna koy ,yedek olarak da kullanabilirsin,çok güvenilmese de, kullanılabilir
Benim köydeki harddiskim 40 Gb,sadece gazateleri okuyorum onunla ,bol bol yetiyor ki 10 gb sı da virtulabox ile xp kurulu o da bazen uydu alıcılarının yazılımlarıyla oynamak içindir ,yani 30Gb diskim var demektir bu, sosyal medyam hiç yok.
Karışmayayım dedim ama , kambersiz düğün olmaz derler ya :haha1
Karıştığınıza gerçekten çok sevindim sizler gibi üstatlardan edindiğim bilgi bana yeter Sincan Vatan bilgisayarda Crucial 120GB BX500 var 193 tl sanırım onu alacak gibiyim taksit ile hani taksit olunca bedava oluyorya :)

Geri
Üst Alt