Vedatank
Aktif Üye
- 15 Ocak 2020
- 380
- 66
Yani SSD alırsam win 10 kurabilirmiyimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kartinizin win10 sürücüsü bu.
Yani SSD alırsam win 10 kurabilirmiyimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kartinizin win10 sürücüsü bu.
win10 kurarsiniz, ama illa emin olmak istiyoarsaniz zaten win8 kurup upgrade tool ile ücretsiz olarak yasal win10 a yükseltebilirsiniz.(win8 sisteminiz yasal ise)Yani SSD alırsam win 10 kurabilirmiyim
Ekran kartı win 10 uymlu değil win 8ve win 8.1 uymlu. Casper Nirvana NB 15.6. Ürün adı: CKY 3230-4L35V-S. Ürün kodu CN.VKY 3230A Üretim yılı 09/2013. Şimdi yine Casper destek baktım win 10 uyumu görünmüyor. Bu model için bütün sürücüler win 7 win 8 win 8.1 için.
Ürün Adı
CASPER NIRVANA NB 15.6 (CKY.3230-4L35V-S)
Seri No
SR000744371
Ürün Kodu
CN.VKY3230A
Model
CKY
Yani SSD alırsam win 10 kurabilirmiyim
Yasal win 8.1 bilgisayarı 2013 yılında Vatan'dan almıştım. Win 10 ücretsiz yükleme çıktığı zaman Casper destek sayfasında benim bilgisayarın seri no ile girdiğim zaman win 10 yükseltilemez diyordu.win10 kurarsiniz, ama illa emin olmak istiyoarsaniz zaten win8 kurup upgrade tool ile ücretsiz olarak yasal win10 a yükseltebilirsiniz.(win8 sisteminiz yasal ise)
2 hafta icinde 2 laptopu bu sekilde upgrade tool kullanarak ücretsiz olarak win10 a yükselttim.internette bunula ilgili kaynak mutlaka vardir,almanca sitelerde varWin 10 ücretsiz
Tamam SSD alınca sizlerin başını ağrıtacam şimdiden özür diliyeyimYani SSD alırsam win 10 kurabilirmiyim
Yasal win 8.1 bilgisayarı 2013 yılında Vatan'dan almıştım. Win 10 ücretsiz yükleme çıktığı zaman Casper destek sayfasında benim bilgisayarın seri no ile girdiğim zaman win 10 yükseltilemez diyordu.
3D NAND yazıyor adata'da Samsung biraz pahalı gibiO Casper kaynaklı bir sorun.
Sonuçta bilgisayarınız şu an lisanslı, Casper'lık bir mesele yok.
Adata SU650, Crucial BX500 uygun yollu bakılabilir.
Bütçe elveriyorsa Samsung 860 EVO alabilirsiniz.
Sevgili Vedatank ,bir SSD alacaksın ve yeniden yükleyeceksin ,elinde win8.1 cd - dvd var ,oradan da sistemi kuracaksın ve tabiri caizse keyfine bakacaksın ,bu kadar basit .Yasal win 8.1 bilgisayarı 2013 yılında Vatan'dan almıştım. Win 10 ücretsiz yükleme çıktığı zaman Casper destek sayfasında benim bilgisayarın seri no ile girdiğim zaman win 10 yükseltilemez diyordu.
3D NAND yazıyor adata'da Samsung biraz pahalı gibi
Karıştığınıza gerçekten çok sevindim sizler gibi üstatlardan edindiğim bilgi bana yeter Sincan Vatan bilgisayarda Crucial 120GB BX500 var 193 tl sanırım onu alacak gibiyim taksit ile hani taksit olunca bedava oluyoryaSevgili Vedatank ,bir SSD alacaksın ve yeniden yükleyeceksin ,elinde win8.1 cd - dvd var ,oradan da sistemi kuracaksın ve tabiri caizse keyfine bakacaksın ,bu kadar basit .
Üzerindeki harddisk ölmeye başlamış ,kırmızı nokta ile görünüyor zaten,onu da bir 2.5 luk harddisk kutusuna koy ,yedek olarak da kullanabilirsin,çok güvenilmese de, kullanılabilir
Benim köydeki harddiskim 40 Gb,sadece gazateleri okuyorum onunla ,bol bol yetiyor ki 10 gb sı da virtulabox ile xp kurulu o da bazen uydu alıcılarının yazılımlarıyla oynamak içindir ,yani 30Gb diskim var demektir bu, sosyal medyam hiç yok.
Karışmayayım dedim ama , kambersiz düğün olmaz derler ya
Bana hiç "bedava" gibi gelmiyor ,seni kandırmış olmasınlar sevgili VedatankKarıştığınıza gerçekten çok sevindim sizler gibi üstatlardan edindiğim bilgi bana yeter Sincan Vatan bilgisayarda Crucial 120GB BX500 var 193 tl sanırım onu alacak gibiyim taksit ile hani taksit olunca bedava oluyorya
Kendimimi kandırıyorum yoksaBana hiç "bedava" gibi gelmiyor ,seni kandırmış olmasınlar sevgili Vedatank