Casper bilgisayar donması

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Hadi hayırlısı olsun bakalım,inşallah güle güle kullanırsın sevgili Vedatank ,birde win10 min10 kurma,elindeki win8 kur yeter :ok
Kendim bilgisayara takamazsam o zaman bakın siz işe dizlerime vura vura ağlarım ? ürün bu ürün değilmi sizin önerdiğiniz

001296f0f263ce548c8.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Takarsın takarsın ,biz tumba yatağa ,yoksa hanım şalteri kapatacağım diyor :haha1

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Kendim bilgisayara takamazsam o zaman bakın siz işe dizlerime vura vura ağlarım ? ürün bu ürün değilmi sizin önerdiğiniz

001296f0f263ce548c8.jpg

Evet, bu. Hayırlı olsun.
Windows 10 kurmanızı tavsiye ederim, Win 8.1'e destek bitti bitecek çünkü.

Aynı şehirde olsak gelir yardımcı olurdum, Ankara'dasınız sanırım? Ben Ankara'da değilim maalesef.
Cihazın alttan fotoğrafını çekerseniz kapak var mı yok mu en azından onu söyleyebilirim diye düşünüyorum.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Evet, bu. Hayırlı olsun.
Windows 10 kurmanızı tavsiye ederim, Win 8.1'e destek bitti bitecek çünkü.

Aynı şehirde olsak gelir yardımcı olurdum, Ankara'dasınız sanırım? Ben Ankara'da değilim maalesef.
Cihazın alttan fotoğrafını çekerseniz kapak var mı yok mu en azından onu söyleyebilirim diye düşünüyorum.
ALLAH razı olsun evet Ankara'dayım buradan vermiş olduğunuz destek bile çok çok memnun edici sanırım salı günü teslim edilecek bağlayamazsam buradan desteklerinizi bekleyecem ALLAH sizlerden razı olsun Cenabı mevlam ayağınıza taş değdirmesin bütün forum yetkilileri vede üyelerinin.

004fa375169a9d35353.jpg

0020a0ef29efe900de4.jpg

0037295584920af4e6a.jpg

İSO WİN 10 03/04/2019 da 1809 olarak flash belleğe yüklemişim. sorun olurmu sıfırdan yükleme yaparken acaba.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
ALLAH razı olsun evet Ankara'dayım buradan vermiş olduğunuz destek bile çok çok memnun edici sanırım salı günü teslim edilecek bağlayamazsam buradan desteklerinizi bekleyecem ALLAH sizlerden razı olsun Cenabı mevlam ayağınıza taş değdirmesin bütün forum yetkilileri vede üyelerinin.

004fa375169a9d35353.jpg

0020a0ef29efe900de4.jpg

0037295584920af4e6a.jpg

Üst fotoda sağ tarafta yer alan ufak kapak muhtemelen harddisk bölmesinin kapağı.
Köşesindeki minik vidayı söküp girintiden kaldırınca yukarı doğru açılacaktır muhtemelen.

Açtığınızda HDD 2 şekilde bağlanmış olabilir.

1) Anakartın konnektörüne doğrudan bağlantı. Bu şekilde bağlandıysa HDD yi konnektörün tersi yönüne yani geriye doğru çekerek konnektörden çıkarabilirsiniz.

2)Kablo ile bağlantı. Bu şekilde bağlandıysa dikkatli olmanızda yarar var, kabloya zarar vermeden hdd yi hafifçe yukarı kaldırın, sonra hdd ile konnektörü yavaşça ayırın. (Sağ sol yapmadan geriye doğru.)

HDD içeride ayriyeten vida ile sabitlenmiş olabilir, vida görürseniz onları da sökersiniz.

SATA konnektörü tek yönlüdür, eğer SSD'yi takamazsanız çevirip takmayı deneyin ki konnektörler kırılmasın.
SSD biraz ince kalabilir, sallanması sıkıntı yaratmaz, SSD'nin içinde mekanik parça yok nasılsa.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Üst fotoda sağ tarafta yer alan ufak kapak muhtemelen harddisk bölmesinin kapağı.
Köşesindeki minik vidayı söküp girintiden kaldırınca yukarı doğru açılacaktır muhtemelen.

Açtığınızda HDD 2 şekilde bağlanmış olabilir.

1) Anakartın konnektörüne doğrudan bağlantı. Bu şekilde bağlandıysa HDD yi konnektörün tersi yönüne yani geriye doğru çekerek konnektörden çıkarabilirsiniz.

2)Kablo ile bağlantı. Bu şekilde bağlandıysa dikkatli olmanızda yarar var, kabloya zarar vermeden hdd yi hafifçe yukarı kaldırın, sonra hdd ile konnektörü yavaşça ayırın. (Sağ sol yapmadan geriye doğru.)

HDD içeride ayriyeten vida ile sabitlenmiş olabilir, vida görürseniz onları da sökersiniz.

SATA konnektörü tek yönlüdür, eğer SSD'yi takamazsanız çevirip takmayı deneyin ki konnektörler kırılmasın.
SSD biraz ince kalabilir, sallanması sıkıntı yaratmaz, SSD'nin içinde mekanik parça yok nasılsa.
Tamam sagolun İSO 03/04/2019 Da 1809 flash bellege kayıt etmişim güncel olanımı indirsem acaba oda bayağı uzun sürüyor

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
İndirin derim, çünkü bu sefer sürüm yükseltmesi güncellemeleri ile uğraşacaksınız.
Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz;

flash bellegi biçimlendireyim o zaman ALLAH sizden razı olsun sanırım SSD salı günü gelecek o gün HDD söküp SDD win 10 yükleme yaparım eğerki yükleme veya SSD bağlayamaz isem HDD geri takıp buradan bilgilerinize ihtiyaç duyabilirim. Hakkınızı helal edin. Gerçi salıya kadar daha çok görüşebiliriz. Sadece MediaCreationTool1909 indirdi bu kadarmı idi.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
flash bellegi biçimlendireyim o zaman ALLAH sizden razı olsun sanırım SSD salı günü gelecek o gün HDD söküp SDD win 10 yükleme yaparım eğerki yükleme veya SSD bağlayamaz isem HDD geri takıp buradan bilgilerinize ihtiyaç duyabilirim. Hakkınızı helal edin. Gerçi salıya kadar daha çok görüşebiliriz. Sadece MediaCreationTool1909 indirdi bu kadarmı idi.

O aracı program. Onunla ISO dosyası indirebilir veya yazdırabilirsiniz.
Salı günü demesine bakmayın Çarşamba Perşembe'ye de kalabilir, Pazartesi de gelebilir.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
o kadar değil rufus programı ile indirdiğiniz isoyu boot edilebilir şekilde flaş sürücünüze yüklemeniz gerek ardından flaş disk usb slotuna takılı ilen pc açılırken yazılar gelmeden önce seri f1 ve del tuşlarına basın bios menü açılır oradan 1. boot medyayı flash diskiniz seçerek f10 tuşu ile değişiklikleri kaydedebilir ve kuruluma geçebilirsiniz. Hayırlı olsun ve de kolay gelsin.

Geri
Üst Alt