Anlamamakta ısrar ediyorsun sanırım tarayıcıda 80 sekme acabilirsin demek kasmaz sorun olmaz istedigin kadar websitesiKullanıcıya lisansı da siz alırsınız o zaman.
Browser'da 80 sekme açmanın işletim sistemi ile ilgisi yoktur, doğrudan tarayıcı ve açtığınız web siteleri ile ilgisi vardır.
Konuyu okumadığınız ne kadar da belli, Vedat bey gündelik işler yaptığını belirtmiş.
PC kullanıcı olmak biraz böyle bir şey, virüs olmadığı müddetçe yazılım yüklemek her zaman sorun çıkartmaz.
Bu durumda siz de diğerleri gibi yardımcı olmak yerine sadece fikir beyan etmiş oluyorsunuz.
ac kurcala vs demek birde tecrube diyorum yani kisaca ( ben bunu yaptım aynı pcde ) diyorum siz netten arastirilma bakip
sallama onu yap sunu yap demekle yetiniyorsunuz ayrıca pentium4 te bile win10 calismaktadir ayrica kendi orjinal serialini
yeni takmis oldugu ssd ye de sizmi aliyorsunuz ( gerek yok aslinda eski pcdekini anahtar degistir kabul ediyor onuda soyleyim
herneyse sorununu vedat bey cozer insALLAH herseyi ben bildim deil 1000 bilsende 1 bilene sor