smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
hayır o şekilde kuramazsınız bir dvd writer ile cd ye yazmalı yada rufus ile usb belleğe yazdırmalısınızŞimdi Flash bellekte bu hali ile kalınca SSD win 10 kurabilirim değilmi
hayır o şekilde kuramazsınız bir dvd writer ile cd ye yazmalı yada rufus ile usb belleğe yazdırmalısınızŞimdi Flash bellekte bu hali ile kalınca SSD win 10 kurabilirim değilmi
flash bellege nasıl yazdıracam acabahayır o şekilde kuramazsınız bir dvd writer ile cd ye yazmalı yada rufus ile usb belleğe yazdırmalısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada windows 10 un 64 bit sürümünün isosunu indirdiniz değil mi sayın Vedatank
flash bellege evet (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) buradan MediaCreationTool1909 indirdim sade bu dosya var
çift tıkladım windows kurulumu diyor bir kaç şeyi hazırlıyor diyor. Flash bellek seçenegini onayladım windows 10 indiriliyor diyor yüzde 5 te. Flash bellekten MediaCreationTool1909 dosyasını sileyimmi masa üstüne kısa yol oluşturdumO uygulama ile ISO dosyasını indireceksiniz.
İsterseniz uygulamaya USB belleği göstererek ISO dosyasını oraya yazmasını sağlayabilirsiniz.
O uygulamayı flash bellek dışına taşıyıp çalıştırın. Masaüstü mesela.
çift tıkladım windows kurulumu diyor bir kaç şeyi hazırlıyor diyor. Flash bellek seçenegini onayladım windows 10 indiriliyor diyor yüzde 5 te. Flash bellekten MediaCreationTool1909 dosyasını sileyimmi masa üstüne kısa yol oluşturdum
Flash bellekten sürükleyerek masa üstüne götürdüm ayrıca indirilenlere MediaCreationTool1909 indirdim. Kurulum şu an yüzde 35 te flash bellekten sileyimmi dosyayıKısayol değil de uygulamanın kendisini taşısaydınız keşke, yazdırma kısmında flash bellek biçimlendirilecek çünkü.
İptal edin, uygulamayı masaüstüne taşıyın.
Flash bellekten sürükleyerek masa üstüne götürdüm ayrıca indirilenlere MediaCreationTool1909 indirdim. Kurulum şu an yüzde 35 te flash bellekten sileyimmi dosyayı
iptal seçenegi veya durdur seçenegi yok indirsin bakalım olmazsa yeniden indir derimYazdırma aşamasında sıkıntı çıkabilir, ister bitmesini bekleyin ister iptal edip indirilenlere indirdiğinizi çalıştırın.
Seçim sizin.
Vedatank abi format atmadan önce böyle problemler varmıydı?
Selamun aleykum formatı donmalar olduğu için atmıştım. Yaklaşık 1 yıl önce sıfırlamıştım donmalar olunca acaba program kırıntılarımı kalıyor diye format attım.Vedatank abi format atmadan önce böyle problemler varmıydı?