Casper bilgisayar donması

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada windows 10 un 64 bit sürümünün isosunu indirdiniz değil mi sayın Vedatank Vedatank

flash bellege evet ( ) buradan MediaCreationTool1909 indirdim sade bu dosya var

005e529a6bdd9d0b73e.jpg

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
flash bellege evet ( ) buradan MediaCreationTool1909 indirdim sade bu dosya var

005e529a6bdd9d0b73e.jpg

O uygulama ile ISO dosyasını indireceksiniz.
İsterseniz uygulamaya USB belleği göstererek ISO dosyasını oraya yazmasını sağlayabilirsiniz.

O uygulamayı flash bellek dışına taşıyıp çalıştırın. Masaüstü mesela.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
O uygulama ile ISO dosyasını indireceksiniz.
İsterseniz uygulamaya USB belleği göstererek ISO dosyasını oraya yazmasını sağlayabilirsiniz.

O uygulamayı flash bellek dışına taşıyıp çalıştırın. Masaüstü mesela.
çift tıkladım windows kurulumu diyor bir kaç şeyi hazırlıyor diyor. Flash bellek seçenegini onayladım windows 10 indiriliyor diyor yüzde 5 te. Flash bellekten MediaCreationTool1909 dosyasını sileyimmi masa üstüne kısa yol oluşturdum

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
çift tıkladım windows kurulumu diyor bir kaç şeyi hazırlıyor diyor. Flash bellek seçenegini onayladım windows 10 indiriliyor diyor yüzde 5 te. Flash bellekten MediaCreationTool1909 dosyasını sileyimmi masa üstüne kısa yol oluşturdum

Kısayol değil de uygulamanın kendisini taşısaydınız keşke, yazdırma kısmında flash bellek biçimlendirilecek çünkü.
İptal edin, uygulamayı masaüstüne taşıyın.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Kısayol değil de uygulamanın kendisini taşısaydınız keşke, yazdırma kısmında flash bellek biçimlendirilecek çünkü.
İptal edin, uygulamayı masaüstüne taşıyın.
Flash bellekten sürükleyerek masa üstüne götürdüm ayrıca indirilenlere MediaCreationTool1909 indirdim. Kurulum şu an yüzde 35 te flash bellekten sileyimmi dosyayı

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Vedatank Vedatank abi format atmadan önce böyle problemler varmıydı?
Selamun aleykum formatı donmalar olduğu için atmıştım. Yaklaşık 1 yıl önce sıfırlamıştım donmalar olunca acaba program kırıntılarımı kalıyor diye format attım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar gece cricual BX500 240 GB gece hepsi buradan 199 tl sipariş vermiştim bugün bakıyorum 249 tl olmuş sizlerin sayesinde 50 tl kardayım :clap2sizler teşvik etmemiş olsa idiniz ilerleyen günlerde daha pahalıya alacaktım sanırım hepinizden ALLAH razı olsun.

Geri
Üst Alt