tv'me root atmadım, ancak drm info programını yükleyip bakıncaBiri bana şu bilgiyi sağlayabilir mi: root attığınız TV ye drm info programını indirip widevine cdm bölümünde security level kaç? L1 mi l3 mü
Tv için google play store var fakat kısıtlı içerik sunar google. Telefon gibi düşünmeyin o yüzden usb den apk kuruyoruz ama ben illa google play store A bakmak istiyorum derseniz nerede oldugunu resim olarak göstereyimMerhabalar ben geçen hafta Awox 55 u5600str aldım tv kutudan sorunsuz çıktı ancak google olay store uygulaması kurulu değil herkes apk mi kuruyor? Ayrıca tarayıcı üzerinden maç ve film izlemek istiyorum ancak flash player sanırım olmadığı icin videoları açamıyorum bunun bir çözümü yok mudur ?
Sizin televizyonunuzda renk testinde köşelerde siyahlık var mı ?Merhabalar ben geçen hafta Awox 55 u5600str aldım tv kutudan sorunsuz çıktı ancak google olay store uygulaması kurulu değil herkes apk mi kuruyor? Ayrıca tarayıcı üzerinden maç ve film izlemek istiyorum ancak flash player sanırım olmadığı icin videoları açamıyorum bunun bir çözümü yok mudur ?
Çok teşekkür ederim hocam. Flash desteksiz de olmuyor ama tarayici kullanılamıyorTv için google play store var fakat kısıtlı içerik sunar google. Telefon gibi düşünmeyin o yüzden usb den apk kuruyoruz ama ben illa google play store A bakmak istiyorum derseniz nerede oldugunu resim olarak göstereyim
Flash desteği artık 2020 de resmi olarak kaldırılacak
Hocam tv yı yeni aldım renk testini nerden yapıldığını bilmiyorum söylersenizbakarimSizin televizyonunuzda renk testinde köşelerde siyahlık var mı ?
YouTube den LCD renk testi yaz çıkar orda belli oluyot birde TV asistanı na girip güncelleme kısmına bakarsanız belli olur resim paylaşırsanız sevinirimÇok teşekkür ederim hocam. Flash desteksiz de olmuyor ama tarayici kullanılamıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam tv yı yeni aldım renk testini nerden yapıldığını bilmiyorum söylersenizbakarim
Ekranda bir şey yokken siyah ekranda bazı yerlerde parlaklık var ancak film veya maç izlerken yok.YouTube den LCD renk testi yaz çıkar orda belli oluyot birde TV asistanı na girip güncelleme kısmına bakarsanız belli olur resim paylaşırsanız sevinirim
Siyah ekranda fotoğraf böyle çıkıyor ama gözünüzle baktığınızda bu kadar bariz ve kötü değil
Asıl sorun ekranın altında ve üstünde boydan boya daha bariz görülen parlama noktaları.
Ancak güncelleme yaptıktan sonra tp frekans vs eklememe rağmen kanal tarattığımda garipgurup kanallar ve bir kaç tane sd trt yayını haricinde kanal bulamadı, deli etti beni. Uğraşmaya devam edeceğim. Flash desteği androidden/chrome'dan kandırılalı birkaç yıl oldu.
U5600STR root dosyası (AwoxRoot.7z) ile K5500RST tv'mi rootlayabildim.
Rootlamaya çalışırken ve rootlanMAmasına neden olan şey /system klasörünün dolu olması(Bakmayın 15.7MB yer göründüğüne, hiç yok aslında). Bu yüzden AwoxRoot.7z dosyasını açtığımızda /arm/ altındaki 74kb'lik su dosyasını tv'ye atamıyordu.
Eski root dosyasının içindeki.AeocRoot.bat dosyasına ufak bir ekleme yaparak kullanmadığım twitter'ı kaldırdım. 90mb kadar yer açıldı.
Daha sonra root işlemi başarıyla sonuçlandı.
(fotoğrafların hepsi düz olmasına rağmen bazıları sitenin ön izleme kısmında ters görünüyor, niye anlamadım, bu postu yollayınca da ters çıkarsa kusura bakmayın)
Ayrıca aletin Miracast olayı tırt. Miracast uygulaması diye koydukları uygulama ne Samsung note4 telefonumu görüyor, ne de telefonum tarafından görünmüyor. Zaten görünüşe göre demo bir uygulama.
Yukarıda 143 nolu postumda cevap vermiştim bu sorunuza. L1 gibi görünüyor
Düzeltme: 143 değil 142 nolu post imiş. Detaylar orada var.