AWOX 140 EKRAN 4K HDR ANDROİD TV U5600STR

H Çevrimdışı

hovic

Yeni Üye
4 Kas 2019
15
39
Sa root atma olayı nasıl yapılıyor birde renk ayar tonlamasi nasıl olmalı birde kral TV kanallarda yine yok bunu izlemenin bir yolu yok mu
Ben root uninstall programı ile netflixi kaldırıp, internetten netflix hd indirip yüklemek istedim ancak netflix yüklenemedi uyarısı aldım. Büyük ihtimal tv yi root etmek lazım ama onu yapacak zamanım ve tv tecrübem yok malesef. Netflixin hd olmayan versiyonun (siyah renkli olan) bu ekranlı tvde olması saçma (lg tv de var bende onda netflix beyaz renkli olan ve o hd yayın veriyor). Beyaz renkli olanı yükledim ama açılışta hata veriyor.

T Çevrimdışı

tülin toker

Yeni Üye
15 Kas 2019
65
32
Ben root uninstall programı ile netflixi kaldırıp, internetten netflix hd indirip yüklemek istedim ancak netflix yüklenemedi uyarısı aldım. Büyük ihtimal tv yi root etmek lazım ama onu yapacak zamanım ve tv tecrübem yok malesef. Netflixin hd olmayan versiyonun (siyah renkli olan) bu ekranlı tvde olması saçma (lg tv de var bende onda netflix beyaz renkli olan ve o hd yayın veriyor). Beyaz renkli olanı yükledim ama açılışta hata veriyor.
APK dosyasibi paylaşabilir misiniz birde YouTube 4k APK şu var mi

M Çevrimdışı

maktama

Yeni Üye
28 Haz 2019
12
43
K5500 rst tv'im bugün kuruldu.
Kendi üstünden gelen Andorid versiyonu 6, yazılım versiyonu 20190816214131
olarak görünüyordu. Kanal listesi hazır halde gelmişti. Üstünde kurulu Netflix'i aptoid'ten güncellememe rağmen çalışmadı, ses var görüntü yoktu(Ekranda bir hata ile birlikte). Kendi içindeki kurulu Youtube görüntüsü çok parlak, insanların yüzüne nur inmiş gibi parlak. Tv'nin smart tarafının ekran rengi/parlaklığı düzenlenemiyor mu?
Kendi içinde çıkan medya oynatıcı mkv destekliyor,görüntü geliyor ancak ne DTS ne de AC3 ses desteklemiyor görünüyor. GooglePlay'den MXPlayer kurdum ama deneyemedim. MXPlayer da kısıtlamalardan dolayı resmi olarak DTS desteklemiyor ancak kolayca bulabileceğiniz custom codec ile destekler hale getirebiliyorsunuz(MXPLAYER ac3'ü zaten destekliyor).

Tv'yi güncellemesini yaptıktan sonra yeni versiyon 20191104171757 oldu. Kanallar gitti, tekrar taratma yapacağım.
Güncelleme sonrasında evden çıkmak durumunda kaldığım için daha fazla uğraşamadım.

Donanım özellikleri(Aptoid'in ayarlarına girdiğinizde görünenler):
Sdk sürümü: 23
Ekran boyutu:3
Ekran Kodu: 400/320
ESGL sürümü: 2.0
Mikroişlemci:armeabi-v7a armeabi
GMS:TRUE

olarak görünüyor, sistem güncellemesi öncesinde ve sonrasında bunlarda değişme olmadı.

T Çevrimdışı

tülin toker

Yeni Üye
15 Kas 2019
65
32
olarak görünüyordu. Kanal listesi hazır halde gelmişti. Üstünde kurulu Netflix'i aptoid'ten güncellememe rağmen çalışmadı, ses var görüntü yoktu(Ekranda bir hata ile birlikte). Kendi içindeki kurulu Youtube görüntüsü çok parlak, insanların yüzüne nur inmiş gibi parlak. Tv'nin smart tarafının ekran rengi/parlaklığı düzenlenemiyor mu?
Kendi içinde çıkan medya oynatıcı mkv destekliyor,görüntü geliyor ancak ne DTS ne de AC3 ses desteklemiyor görünüyor. GooglePlay'den MXPlayer kurdum ama deneyemedim. MXPlayer da kısıtlamalardan dolayı resmi olarak DTS desteklemiyor ancak kolayca bulabileceğiniz custom codec ile destekler hale getirebiliyorsunuz(MXPLAYER ac3'ü zaten destekliyor).

Tv'yi güncellemesini yaptıktan sonra yeni versiyon 20191104171757 oldu. Kanallar gitti, tekrar taratma yapacağım.
Güncelleme sonrasında evden çıkmak durumunda kaldığım için daha fazla uğraşamadım.

olarak görünüyor, sistem güncellemesi öncesinde ve sonrasında bunlarda değişme olmadı.
Dört köşesinde siyahlanma var mı

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260

yarına size bi yöntem göstereceğim

T Çevrimdışı

tülin toker

Yeni Üye
15 Kas 2019
65
32
Sevdim TV yi ancak maç için aldım çok belli oluyor TV markası önerebilir misiniz bu şekilde olmayan
Çözüm önerinizi şimdi yapabilir misiniz yarın karar vereceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teknik bilgi ve ulasım saglayamadıgım ıcın bılemıyorum gercekten Adem Helvacı Adem Helvacı abı belki yardımcı olur etiketledim
Adem beye yazdım ancak TV önerisi hakkında henüz cevap gelmedi

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Çözüm önerinizi şimdi yapabilir misiniz yarın karar vereceğim
20191122_191624.jpg
bende de var bu.
benim çözüm önerim bu bulutlanma dedigimiz olay için degil. arkadaş android smart kısmında renk ayarı yapamadıgını soylemıs onun ıcın demıştım. o bulutlanmaya cozum yok ne yazık ki. butcenız uygunsa ıade edıp baska tv de sansınızı deneyın dılersenız.

T Çevrimdışı

tülin toker

Yeni Üye
15 Kas 2019
65
32
20191122_191624.jpg
bende de var bu.
benim çözüm önerim bu bulutlanma dedigimiz olay için degil. arkadaş android smart kısmında renk ayarı yapamadıgını soylemıs onun ıcın demıştım. o bulutlanmaya cozum yok ne yazık ki. butcenız uygunsa ıade edıp baska tv de sansınızı deneyın dılersenız.
Sizdekinin köşeleri parlak bende ki siyah nasik birsru bu ki birinde parlak olan diğerinde siyah yada tam tersi

Geri
Üst Alt