5600 root paylasıldı olmadı sanrım benım 5500 de rootlanmadıAslında netflix için almıştım tvyi ama bu olay canımı sıkıyor çünkü görüntü çamur gibi, bir yerde görmüştüm max 576p oluyor. Büyük ihtimal doğru.
5600 root paylasıldı olmadı sanrım benım 5500 de rootlanmadıAslında netflix için almıştım tvyi ama bu olay canımı sıkıyor çünkü görüntü çamur gibi, bir yerde görmüştüm max 576p oluyor. Büyük ihtimal doğru.
Ben ps4 te denemedim hos pro yok ta bende normal ip tv netflix yahut uyduda oluyor. Gidip hemen geliyor. Usb mouse wifi vardi cikarttim oyle deniyorum.Selam herkese tv yi ps4 pro için aldım 4k HDR görüntü alabilmek için fakat hdmı 1 i seçip ayarlarından 4k ya çevirdigimde görüntü kapanıp acılıyor sürekli bunun sebebi nedir? Hdmı2 dede aynısını yapıorum ondada çözünürlük 30xx oluyo ama yine görüntü kapanıp acılıyor sabit kalmıyo sürekli gidiyor yani sanki hdmı kendini kapayıp acıyor 1 saniye ps4 görüntüsü geliyor hemen tekrar kapanıyor tekrar acılıyor umarım derdimi anlatabilmişimdir yardımlarınızı bekliyorum
Ben ps4 te denemedim hos pro yok ta bende normal ip tv netflix yahut uyduda oluyor. Gidip hemen geliyor. Usb mouse wifi vardi cikarttim oyle deniyorum.
klavye kulanabiliyor muyuz ve mause baglanabiliyor mu ? video göndereblir miziniz?
tv ye mause ve kalvye baglantısı oluyor mu ve ekranda kumandaya göre hız fark ediyor mu * kumanda ile nette gezinmet ölüm resmenBen ps4 te denemedim hos pro yok ta bende normal ip tv netflix yahut uyduda oluyor. Gidip hemen geliyor. Usb mouse wifi vardi cikarttim oyle deniyorum.
Oluyor ben kablosuz mause ile kullanıyorumklavye kulanabiliyor muyuz ve mause baglanabiliyor mu ? video göndereblir miziniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tv ye mause ve kalvye baglantısı oluyor mu ve ekranda kumandaya göre hız fark ediyor mu * kumanda ile nette gezinmet ölüm resmen
Marka model var mı ben baglayamadim mausu tanımadı video gönderebilir misiniz?Oluyor ben kablosuz mause ile kullanıyorum
A101 DEN aldıgım everest sm-804 kablosuz mouseyi birinci usb ye bagladım. mouseye tıkladım imleç geldi her hangi bir ayara gerek kalmadı. mouse buyuk kolaylık smart da klavye zulumdur awox ıcın degıl ssamsung da öyle zamanında lg air mouse kumanda vardı o guzeldi zaten mantık mouse olarak kullanmaktı. alın bitane takın vallaMarka model var mı ben baglayamadim mausu tanımadı video gönderebilir misiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Normal fare ile denedim olmadı farklı bir aparat felan mı var
Ben taktim olmadı sıkıntı yaşıyorum yoksa klavye kumanda alacağım video gönderebilir misinizA101 DEN aldıgım everest sm-804 kablosuz mouseyi birinci usb ye bagladım. mouseye tıkladım imleç geldi her hangi bir ayara gerek kalmadı. mouse buyuk kolaylık smart da klavye zulumdur awox ıcın degıl ssamsung da öyle zamanında lg air mouse kumanda vardı o guzeldi zaten mantık mouse olarak kullanmaktı. alın bitane takın valla
benimki 5500rst modelı ama fark olacagını sanmıyorum.Ben taktim olmadı sıkıntı yaşıyorum yoksa klavye kumanda alacağım video gönderebilir misiniz
benimki 5500rst modelı ama fark olacagını sanmıyorum.
Adem Helvacı hocam yakalayabilirsem youtube dan paylasayim tvnin yaptigi ekranin gidip gelme olayini.hic boyle birseyle karsilastiniz mi acaba ? Sizin tavsiyenize gore servis yada fabrika ayari don. yaparim.
Rica ederim deneyin inşallah sorunsuz kullanırsınız google play de uygulamaların çoğunun görünmemesi normal cunku google play Tv var. O sebeple göstermiyor sizin işinize lazım olan uygulamayı usb den yükleyip kullanabilirsiniz ama root işlemi benim tv (5500rst) de olmadıgı için deneyip yorun yapamıyorum ne yazık kiTşkler eve gidince deneyeceğim birde root işlemi yapma ve Google Play'de uygulamarin çoğu görünmüyor