Sonuçta yeni ve yerli üretim. Ve fiyat performans ürünleri üreten bir firma. Elbette sancılı süreçleri olacak elbette belli bir kalite standardına ulaşana kadar sorunlar olacak.Emeğinize,bilginize sağlık. İlteriş beyin 1 tık 1 tık olayına sıcak bakmıyorum hangi tık a kadar yada ürüne kadar bu marka tv için tık düşüncesini aklımız dan silecez.
TV’yi nasıl rootlayabilirim ? İşlem basamaklarını sırasıyla yazabilir misiniz ? Bu konuda yazılanları okudum ancak beceremedim. 5-6 günden beri YouTube uygulamasına giremiyorum. Sürekli yeni sürüm var diyor ancak yazılım nedeniyle güncelleyemiyorum. Teşekkürler
Günaydın Abim, Bizim de görebilmemiz mümkün olur mu acaba?Arkadaşlar, yaklaşık 5-6 aydır bu tv'yi arada bi maç ve film izleyerek kullanıyorum.
Geçenlerde farkettim, ekranın orta-sol tarafında yukarıdan aşagıya soluk cizgi var. Arka plan beyaz oldugunda dikkatli bakılınca farkediliyor sadece.
Yazılımsal olabilecegini düşünerek tv'yi fabrika ayarlarına döndürdüm. Ancak sorun düzelmedi.
Benzer problemi yaşayan ya da tavsiyesi olan var mı?
Adem Helvacı Abi. Müsait olunca yorumunu rica ediyorum.
Günaydın Abim, Bizim de görebilmemiz mümkün olur mu acaba?
Şimdiden size sabırlar diliyorum. Konuma bir gözatın istersenizArkadaşlar, yaklaşık 5-6 aydır bu tv'yi arada bi maç ve film izleyerek kullanıyorum.
Geçenlerde farkettim, ekranın orta-sol tarafında yukarıdan aşagıya soluk cizgi var. Arka plan beyaz oldugunda dikkatli bakılınca farkediliyor sadece.
Yazılımsal olabilecegini düşünerek tv'yi fabrika ayarlarına döndürdüm. Ancak sorun düzelmedi.
Benzer problemi yaşayan ya da tavsiyesi olan var mı?
Adem Helvacı Abi. Müsait olunca yorumunu rica ediyorum.
Şimdiden size sabırlar diliyorum. Konuma bir gözatın isterseniz
Merhaba bende aranıza iki hafta önce katıldım. Yazılanları okuyarak ve Adem Helvacı bey in videolarını izleyerek seçimimi 5600 str den yana kullandım. Cihazı rootladım sonra netflix i silip netflix hd uygulamasını yükledim ama -62 hatası veriyor bir türlü aktif edemedim 1080p yi bu konuda acaba donanımhaber sitesindeki arkadaşın yayınladığı apk dan başka apk kullanan var mıdır ? varsa paylaşabilir misiniz?