AWOX 140 EKRAN 4K HDR ANDROİD TV U5600STR

Mentraxmus Çevrimdışı

Mentraxmus

Yeni Üye
29 May 2020
19
33
yazılımı attıktan sonra fabrika ayarlarını dönüp tekrar kurulum yapmayı denedin mi.?
Merhaba hocam Suprayı yükledim şimdi sıfırlama yapıp deneme yapacağım

yazılımı attıktan sonra fabrika ayarlarını dönüp tekrar kurulum yapmayı denedin mi.?
Denedim hocam yine aynı oldu ekran kararıp ses geliyor görüntü yok kapatıp açınca düzeliyor

Son düzenleme:
Mentraxmus Çevrimdışı

Mentraxmus

Yeni Üye
29 May 2020
19
33
harici bir cihaz takılı mı.? Klavye, mouse, usb bellek vb.
Yok hocam bilgisayar taktığımda sorun yok. Next’i taktığımda ses kalıp görüntü gidiyor kapat aç yapınca düzeliyor. Ya da hdmi kablosunu söküp yeniden taktığımda yeşil oluyor görüntü. Hiç bozmadan başka bir monitöre taktım gayet netti awox da yeşil oldu.

NeXT 2017 model cihazını başka bir televizyonda kullandığımızda sorun olmuyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,767
Yok hocam bilgisayar taktığımda sorun yok. Next’i taktığımda ses kalıp görüntü gidiyor kapat aç yapınca düzeliyor. Ya da hdmi kablosunu söküp yeniden taktığımda yeşil oluyor görüntü. Hiç bozmadan başka bir monitöre taktım gayet netti awox da yeşil oldu.

NeXT 2017 model cihazını başka bir televizyonda kullandığımızda sorun olmuyor.
başka hdmi kablosu dener misin.?

Mentraxmus Çevrimdışı

Mentraxmus

Yeni Üye
29 May 2020
19
33
başka hdmi kablosu dener misin.?
Hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Önereceğiniz bir kablo var mı. Mevcutta malum PoloSmart Migros'un sattığı kabloyu kullanıyorum.
Kendi içinden çıkanda aynı şekilde hata verdi. Önerdiğiniz bir model var ise sipariş edeyim.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,730
40
Aynı uydu alıcısını başka televizyona bağladığınızda veya laptopu tv'ye bağlandığınızda sorun olmuyorsa, tv'nin kendi yazılımında bir problem olabilir çünkü modifiye edilmiş yazılım kullandığınızı söylemişsiniz.

Elinizdeki PoloSmart kablo teknik olarak yeterli, bir arızası yoksa eğer. Fakat yine de kaliteli bir kablo ile denemek isterseniz, Türkiye'de satılanlar arasında en iyisi Paugge.

HDMI 2.1 kablo sizin için lüks olur fakat ileride yeni tv veya monitöre geçerim diye düşünürseniz, düşük versiyona uyumlu olarak da çalışabiliyor,

Veya HDMI 2.0 alabilirsiniz

Şahsi önerim, kabloya yatırım yapmak yerine bir arkadaşınızdan ödünç kablo alıp denemeniz yönünde olur. Boşuna masraf yapmamış olursunuz.

Mentraxmus Çevrimdışı

Mentraxmus

Yeni Üye
29 May 2020
19
33
Aynı uydu alıcısını başka televizyona bağladığınızda veya laptopu tv'ye bağlandığınızda sorun olmuyorsa, tv'nin kendi yazılımında bir problem olabilir çünkü modifiye edilmiş yazılım kullandığınızı söylemişsiniz.

Elinizdeki PoloSmart kablo teknik olarak yeterli, bir arızası yoksa eğer. Fakat yine de kaliteli bir kablo ile denemek isterseniz, Türkiye'de satılanlar arasında en iyisi Paugge.

HDMI 2.1 kablo sizin için lüks olur fakat ileride yeni tv veya monitöre geçerim diye düşünürseniz, düşük versiyona uyumlu olarak da çalışabiliyor,

Veya HDMI 2.0 alabilirsiniz

Şahsi önerim, kabloya yatırım yapmak yerine bir arkadaşınızdan ödünç kablo alıp denemeniz yönünde olur. Boşuna masraf yapmamış olursunuz.

Merhaba hocam yeniden,
Orjinal yazılımı ile denedim, son güncel yazılımı ile denedimi supra yazılımı hepsine göre daha iyi. sanırım hdmi çıkışlarında veya artık cihazda donanımsal bir problem var sanırım. HDMi kablosunu değiştirip yeniden mesaj atacağım.

Mesajlarıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt