Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Yarınki Canlı yayın konumuz Yetkili Servisler hocam.@adem hocam yarın nortmende konusunda bilgilendirme canlı yayın var mı ?
Gerekçesini bu gün konu açarak belirttim Canlı yayın duyurusunda
Yarınki Canlı yayın konumuz Yetkili Servisler hocam.@adem hocam yarın nortmende konusunda bilgilendirme canlı yayın var mı ?
mesaj alınmıştır sevgili hocam. kolay gelsinYarınki Canlı yayın konumuz Yetkili Servisler hocam.
Gerekçesini bu gün konu açarak belirttim Canlı yayın duyurusunda
Teşekkür ederim. yarın görüşmek üzeremesaj alınmıştır sevgili hocam. kolay gelsin
Güle güle kullanın diyeceğim amaEvet şimdi foruma üye de olduğumuza göre Adem beye ulaşırız artık diyorum, öncelikle Hayırlı forumlar, Adem bey marka hakkında YouTube a yüklediğiniz videodaki söylediklerinize istinaden markaya bir şans vereyim dedim ama yerli yine şaşırtmadı, daha ürünü kutusundan çıkardığım an sorunlar başladı koruyucu jelatin yer yer lcd panele kuvetli bir bantla yapıştırılmış sökene kadar akla karayı seçtik paneli kırmadan sökmeyi başardık, derken vesa montaj vidalarından birini döndürdükçe döndürüyorum bir türlü girmiyor incelediğimde ne göreyim yuvaya diş açılmamış, hayda ne olcak şimdi hadi arka kapağı söküp kasayla askı arasında bağlatı kuran sorunlu parçayı söktüm yerinden gittim sunny servisine garanti belgesini getir 2 haftaya al sağlam parçayı dedi arkadaş ben tv 3 günde teslim aldım ne haftası, oradan sanayiye geçip bir tornacıya 2tl karşılığın kılavuz çektirip duvara montajı yaptık hali hazırda kullandığımız çanaktan gelen kabloyu taktık yayın yok (kanal listesi yüklü geldi) ee niye böyle oldu eski crt tv harici alıcı ile net çekiyordu (kırılan ju6070 de çekiyordu?), hadi kanalları tekrar aratalım yok (sd ler bile) dedim çatıda bizim balkondakinden büyük çanak var boşta eski komşulardan kalma bağladık biraz ince ayar yayın pat çat geldi şükür hadi seyredelim, ben panel kalitesi renk akıcılık takmam görüntü varsa izler geçerim (lcd panelde oled amoled candır ama mındar)
Bunlar tamam şimdi de gelelim esas sıkıntıya yahu bu cihaz akıllı modda fullHD çalışıyor usb den internetten YouTube dan 4k içerik izleyemiyorum
ne anladım ben 8milyon pikselden böyle rezillik olmaz sadece trt4k izlemek için mi bu tv işlemcisi de 32 bit modda çalışıyor Adem bey bu konuyu çözseniz siz çözersiniz güncelleme ile bu sorun giderilir sır arayüz akıcı olsun diye aletin amacından sapmışlar milleti doladırmasınlar en azından ayarını koyup tercihi bize bıraksınlar lütfen sesimizi duyurun
(Hazır kapağı açmışken kartları da görüntüledim
Cihaz hakkında özelden görüşebilirmiyiz.Evet şimdi foruma üye de olduğumuza göre Adem beye ulaşırız artık diyorum, öncelikle Hayırlı forumlar, Adem bey marka hakkında YouTube a yüklediğiniz videodaki söylediklerinize istinaden markaya bir şans vereyim dedim ama yerli yine şaşırtmadı, daha ürünü kutusundan çıkardığım an sorunlar başladı koruyucu jelatin yer yer lcd panele kuvetli bir bantla yapıştırılmış sökene kadar akla karayı seçtik paneli kırmadan sökmeyi başardık, derken vesa montaj vidalarından birini döndürdükçe döndürüyorum bir türlü girmiyor incelediğimde ne göreyim yuvaya diş açılmamış, hayda ne olcak şimdi hadi arka kapağı söküp kasayla askı arasında bağlatı kuran sorunlu parçayı söktüm yerinden gittim sunny servisine garanti belgesini getir 2 haftaya al sağlam parçayı dedi arkadaş ben tv 3 günde teslim aldım ne haftası, oradan sanayiye geçip bir tornacıya 2tl karşılığın kılavuz çektirip duvara montajı yaptık hali hazırda kullandığımız çanaktan gelen kabloyu taktık yayın yok (kanal listesi yüklü geldi) ee niye böyle oldu eski crt tv harici alıcı ile net çekiyordu (kırılan ju6070 de çekiyordu?), hadi kanalları tekrar aratalım yok (sd ler bile) dedim çatıda bizim balkondakinden büyük çanak var boşta eski komşulardan kalma bağladık biraz ince ayar yayın pat çat geldi şükür hadi seyredelim, ben panel kalitesi renk akıcılık takmam görüntü varsa izler geçerim (lcd panelde oled amoled candır ama mındar)
Bunlar tamam şimdi de gelelim esas sıkıntıya yahu bu cihaz akıllı modda fullHD çalışıyor usb den internetten YouTube dan 4k içerik izleyemiyorum
ne anladım ben 8milyon pikselden böyle rezillik olmaz sadece trt4k izlemek için mi bu tv işlemcisi de 32 bit modda çalışıyor Adem bey bu konuyu çözseniz siz çözersiniz güncelleme ile bu sorun giderilir sır arayüz akıcı olsun diye aletin amacından sapmışlar milleti doladırmasınlar en azından ayarını koyup tercihi bize bıraksınlar lütfen sesimizi duyurun
hocam burada yazın bizde bilelim.Cihaz hakkında özelden görüşebilirmiyiz.
Özelden görüşme yapılacak olsa, WhatsApp gurubu kurulurdu, forum değil. ?Cihaz hakkında özelden görüşebilirmiyiz.
Sevgili Arif foruma hoş geldiniz, sizden isteğimArkadaşlar konu hakkında bir güncelleme yapayım, cihaz android bölümünde fullHD olarak çalışsa daZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.şu ana kadar YouTube ve VLC uygulamalarının 4K olarak açıldığını tespit etmiş bulunmaktayım videoda hücrelerin(pixels) tek tek çalıştırıldığı alanlar sayesinde görüntünün 4K olduğunu anlayabiliyorsunuz, diğer uygulamalar Xplore(Symbian'dan beri severek kullandığım çok işlevli dosya yöneticisi) dahili oynatıcısı videoları 4K, resimleri fullHD olarak açıyor, Mx player ise bazen 4K bazen fullHD olarak çalışıyor, 4K resim görüntülemek içinse tek seçenek dahili medya uygulaması, uygulamaların açılış çözünürlüğüne müdahale edemiyoruz en azından YouTube ve VLC gönlüme su serpti öteki türlü fullHD bir cihaza 4k parası verip kandırılmış hissi olmuştu
(Buyrun örnekler 50mm den
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bahsi geçen model özelinde konuşacak olursak eğer, Söylemlerimde de yorumlarımda da özelikle ürünü henüz incelemediğimi, tüm verilerin kağıt üstü olduğunu ancak ne ile karşılaşacağımızı da 3 aşağı 5 yukarı tahmin edebildiğimizi belirtmiştim.Evet şimdi foruma üye de olduğumuza göre Adem beye ulaşırız artık diyorum, öncelikle Hayırlı forumlar, Adem bey marka hakkında YouTube a yüklediğiniz videodaki söylediklerinize istinaden markaya bir şans vereyim dedim ama yerli yine şaşırtmadı, daha ürünü kutusundan çıkardığım an sorunlar başladı koruyucu jelatin yer yer lcd panele kuvetli bir bantla yapıştırılmış sökene kadar akla karayı seçtik paneli kırmadan sökmeyi başardık, derken vesa montaj vidalarından birini döndürdükçe döndürüyorum bir türlü girmiyor incelediğimde ne göreyim yuvaya diş açılmamış, hayda ne olcak şimdi hadi arka kapağı söküp kasayla askı arasında bağlatı kuran sorunlu parçayı söktüm yerinden gittim sunny servisine garanti belgesini getir 2 haftaya al sağlam parçayı dedi arkadaş ben tv 3 günde teslim aldım ne haftası, oradan sanayiye geçip bir tornacıya 2tl karşılığın kılavuz çektirip duvara montajı yaptık hali hazırda kullandığımız çanaktan gelen kabloyu taktık yayın yok (kanal listesi yüklü geldi) ee niye böyle oldu eski crt tv harici alıcı ile net çekiyordu (kırılan ju6070 de çekiyordu?), hadi kanalları tekrar aratalım yok (sd ler bile) dedim çatıda bizim balkondakinden büyük çanak var boşta eski komşulardan kalma bağladık biraz ince ayar yayın pat çat geldi şükür hadi seyredelim, ben panel kalitesi renk akıcılık takmam görüntü varsa izler geçerim (lcd panelde oled amoled candır ama mındar)
Ekrandaki o ESD kaplama aslında tam yüzey olmalı. Bana gelen tv de böyle idi, Notlarıma aldım.merhaba;
bende NM50350 model televizyonu aldım. şimdilik gayet başarılı gözüküyor. ama tabiki üst düzey televizyonlardaki performansı beklememek lazım. çıtası dandik. ben ayaklarının üstüne kurdum. ayakları kötü ve bağlantı yerindeki vidaların bazısı girmedi. bir kısmınıda yamuk yumuk taktık artık. çünkü delikler klavuzlu değil. görüntü bence gayet iyi. onun dışında sesi kötü. ama zaten kullandığımız televizyonlarda kötüydü. alışık olduğumuz bir durum . çok bişey beklemiyorsanız benim gibi. alınabilir. son resmi bir türlü düzeltemedim. ama yandan da iyi gözüküyor.