Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Alo abim, TCL mesela çok büyük, dünya markası değil mi? Adamlar 2gb ram kullanıyor sorun yok, Nordmende 1,5gb kullanınca mı sorun oluyor anlayamadım?Güle güle kullanın diyeceğim ama
Bu cihazlar hakkında haklı çıkıyor olmaktan üzülüyorum açıkçası ,marka ve cihaz. Hep yazarım "ben almam ama alana da karışmam" diye ,şimdi bana kızacaklar "abi içinden biri böyle çıkmış" diye ,kızsınlar,fikrim değişmez yine de ,ilk önce 1.5 gb ram tv olurmu ,hadi bu 1.5Gb ,1Gb olanlar var ,para da sokaktan toplanmıyor ki ,neyse sustum hadi.
TCL CORTEX A55 1100mhz işlemci kullanmış, Bu adamlar A53 CORTEX 1500mhz kullanmış (1450 sanırım)
Yani eleştirelim eyvallah da, Dünya devi dediğimiz adamların kullandıkları donanımla kıyaslayınca ''Biz haddimizi biliriz'' diyen bu adamların kullandığı donanımda ben öyle aman aman bir eksiklik göremiyorum.
Mühendisliklerini eleştirelim
Yatırım imkanlarını eleştirelim
TCL SAMSUNG VESTEL kadar zengin değiller onu da eleştirelim
Ancak 1 senede paneli bozulan PHILIPS, 3 yaşında paneli yanıp hurdaya çıkan SONY lere bu tv ye verdiğimizin 5 katı para verdiğimizi de unutmayalım lütfen.
Şimdi ben bunları yazıyorum, yazınca da marka savunuyor oluyorum farkındayım ancak marka savunan adam oturup da üreticiye ''bunlar yanlış, bunlar hatalı, bunlar eksik'' diye rapor yazmaz.
Üreticileri eleştirelim ancak gömmeyelim. Önce üstümüze düşeni yapalım.
Sen bu satırları yazarken mesela dostumuza benim sorduklarımı da sormanı beklerdim.
Kusurlu televizyonu neden iade etmedin?
Arızalı tv nin kapağını neden söktün?
Saygılarımı sunuyorum Abim