Kendi namıma ben bu günkü görüşmeden cidden çok mutlu ayrıldım.
Şöyle belirteyim, Telefonu artık kapatmak isteyen taraf ben oldum düşünün artık
(Randevulu başka bir görüşmem daha vardı)
Bir saate yakın telefon görüşmemiz karşılıklı ''...Bey'' olarak başlasa da, sektörden oradan buradan girdik çıktık ve beyler ''hocam'' oldu artık. Sohbet ilerledikçe ve karşılıklı olarak bir art niyet olmadığı anlaşıldıkça ortaya gayet güzel sonuçlar çıktı.
Bana güvenip üretim verileri gibi özel dosyalarını dahi özel kanaldan paylaşabilecek kadar medeni cesareti olan
Yakup Polat Bey'e öncelikle huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.
Kendisine verdiğim söz neticesi belli bir bölümünü yani son kullanıcıyı ilgilendiren teknik detayları sizlere paylaşacağım ve bununla ilgili mümkünse yarın hemen bir video çekimi yapıp yayınlayacağım zira ilk yayınladığım video kaynaklı kimsenin hakkına girmiş olmak istemem, istemeyiz.
Görüşmemizdeki bir noktada, aslında videomda verdiğim bilgilerin neredeyse %99 unun doğru olduğu ancak yanlış verdiğim bilgilerin içerisindeki o %1 lik kısımdaki bazı detayların, verdiğim %99 luk doğru bilgilerin seyrini de, bazı konulara bakış açımızı da etkileyecek düzeyde oldu buna inanın.
Bizlere (Sizleri çok anlattım kendisine zaar) olan saygısından hareketle şu ifadeyi de duydum kendisinden ''Madem teknoloji ile ilgili bu derece yakın ilgili olan büyük bir bilinçli kitle var (ki zaten takip ediyoruz sizleri) o halde sektörden hoşunuza gidebilecek bir bilgi de ben paylaşayım sizlere'' dedi ve
WEBOS işletim sistemini artık başka markalarda da görebileceğimiz bilgisini paylaştı.
WEBOS ve TV işlemci konusunda çalışma yapan Hikeen firması, TV üreticilerine WEBOS işletim sistemli anakart satmaya başlamış. Bu bilgiyi de bizlerle paylaştığından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.
Dolayısı ile dostlar. Demek ki neymiş?
Biz bilinçli tüketiciler, üreticilerden mali kaynaklarını, cirolarını, özel bilgilerini istemiyormuşuz ve istendiğinde ise bizlere, istediğimiz teknik detaylar paylaşılabiliyormuş.
Sizlere elimden geldiğince daha derin detayları videoda aktarmaya çalışacağım.
Sanıyorum ki 30-40 yıldır aynı kafa ile üretim yapan veya hazır kalıplar ile montaj yapıp sadece önüne marka basan firmaların adımlarını bundan sonra dikkatli atması gerekecek.
Anladığım kadarı ile kendi hedef kitlesi için iddialı gelmek niyetinde
Mehmet Atmaca Elektronik (MA)