I
ibrahimykr1
Kayıtsız / Doğrulanmamış
NEXT IPTV APK 2,68Eski bir sürümüdür belki adı ne uygulamanın ?
NEXT IPTV APK 2,68Eski bir sürümüdür belki adı ne uygulamanın ?
Son sürüm bu galiba bi dene istersen, v3.0.9NEXT IPTV APK 2,68
Yarın deneyebilirim ancak çok teşekkür ederim umarım çalışır senin deneme şansın var mı? Çok güzel program yapmışlar bu aradaSon sürüm bu galiba bi dene istersen, v3.0.9
olmazsa cihazla uyumlu değil demekki.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dur bakalım deneyeyim senin için Mi Box S'de ?Yarın deneyebilirim ancak çok teşekkür ederim umarım çalışır senin deneme şansın var mı? Çok güzel program yapmışlar bu arada
Telefondan denedim de bu program değil bunu ben de indirmiştim bu başka bir şeyYarın deneyebilirim ancak çok teşekkür ederim umarım çalışır senin deneme şansın var mı? Çok güzel program yapmışlar bu arada
Next Iptv apk yazınca bu uygulama çıkıyor, bu uygulama cihazla beraber gelen kullanıcı adı ve şifre ile servera giriş yapıp izlenmesini sağlayan bir uygulama.Telefondan denedim de bu program değil bunu ben de indirmiştim bu başka bir şey
Yok bu değil, biliyorum ben bunu önceki uygulamayı deneme şansın var mı adını vermiştim sanaNext Iptv apk yazınca bu uygulama çıkıyor, bu uygulama cihazla beraber gelen kullanıcı adı ve şifre ile servera giriş yapıp izlenmesini sağlayan bir uygulama.
Bunu mu diyorsun NEXT IPTV APK 2,68, bulamadım apk sını bunun, link var mı ?Yok bu değil, biliyorum ben bunu önceki uygulamayı deneme şansın var mı adını vermiştim sana
Bunu mu diyorsun NEXT IPTV APK 2,68, bulamadım apk sını bunun, link var mı ?
Malesef uygulama çalışmıyor, sanırım kaldırılmış veya işlevini yitirimiş.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kendi cihazından çalışıyor. Bu uygulamayı portlarsak veya token kırarsak çalıştırma şansınız var mı?Apk bulup yükleseniz dahi çalışmaz, Next android ve uydu cihazlarında artık token kullanıyor sadece next cihazlarda çalışıyor yayınlar. iptv pro yada iptv smartes pro yükleyin, iptv için'de free m3u ekleyip ulusal kanalları izleyin. mibox'ta çalışıyorsa çayet pinguım yükleyip ayarlardan turkiye'yi seçin, reklamsız izleyin.