Xiaomi Mi Box S - Mi Stick Kullananlar Derneği ( Uygulamalar )

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yarın deneyebilirim ancak çok teşekkür ederim umarım çalışır senin deneme şansın var mı? Çok güzel program yapmışlar bu arada
Telefondan denedim de bu program değil bunu ben de indirmiştim bu başka bir şey

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Telefondan denedim de bu program değil bunu ben de indirmiştim bu başka bir şey
Next Iptv apk yazınca bu uygulama çıkıyor, bu uygulama cihazla beraber gelen kullanıcı adı ve şifre ile servera giriş yapıp izlenmesini sağlayan bir uygulama.

P11209-185438b0ac262f6e24262a.jpg

P11209-1854567c563eeec0a25670.jpg

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Next Iptv apk yazınca bu uygulama çıkıyor, bu uygulama cihazla beraber gelen kullanıcı adı ve şifre ile servera giriş yapıp izlenmesini sağlayan bir uygulama.

P11209-185438b0ac262f6e24262a.jpg

P11209-1854567c563eeec0a25670.jpg
Yok bu değil, biliyorum ben bunu önceki uygulamayı deneme şansın var mı adını vermiştim sana

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Apk bulup yükleseniz dahi çalışmaz, Next android ve uydu cihazlarında artık token kullanıyor sadece next cihazlarda çalışıyor yayınlar. iptv pro yada iptv smartes pro yükleyin, iptv için'de free m3u ekleyip ulusal kanalları izleyin. mibox'ta çalışıyorsa çayet pinguım yükleyip ayarlardan turkiye'yi seçin, reklamsız izleyin.

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Apk bulup yükleseniz dahi çalışmaz, Next android ve uydu cihazlarında artık token kullanıyor sadece next cihazlarda çalışıyor yayınlar. iptv pro yada iptv smartes pro yükleyin, iptv için'de free m3u ekleyip ulusal kanalları izleyin. mibox'ta çalışıyorsa çayet pinguım yükleyip ayarlardan turkiye'yi seçin, reklamsız izleyin.
Kendi cihazından çalışıyor. Bu uygulamayı portlarsak veya token kırarsak çalıştırma şansınız var mı?

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Air mouse kumandanı varsa pure browser kullanın. Reklam vs uğraşmayin

Geri
Üst Alt