Çoktandır vardı ki ?Vodafone Tv, Mi Box Play Store geldi, üyeliği bulunanlar erişebilir. Güzel bir uygulama yapmışlar.
Ben yeni farkettim o zaman görmemiştim ?Çoktandır vardı ki ?
YouTube vanced neden güvenilmez bir uygulama, polemiğin dışında gerçekten uzun süredir kullandığım için önemsiyorum bu fikriniYouTube Vanced'ın ne kadar güvenilmez bir uygulama olduğunu öğren, sonra konuşalım.
Ben kutu kullanmadığım için güvenilir siteden link verdim sadece.
Paylaştığın APK dosyalarından yarın bir gün sıkıntı çıksa hesabını verebilecek misin?
YouTube vanced neden güvenilmez bir uygulama, polemiğin dışında gerçekten uzun süredir kullandığım için önemsiyorum bu fikrini
Ben kullanmıyorum çünkü istediği izinleri görünce vazgeçmiştim.
Kullanıp deneyimlediğim bir şey değil.
5 saniyelik-10 saniyelik reklam için risk almıyorum.
Ben kullanmıyorum çünkü istediği izinleri görünce vazgeçmiştim.
Kullanıp deneyimlediğim bir şey değil.
5 saniyelik-10 saniyelik reklam için risk almıyorum.
Verilen izinler zaten olması gereken izinler bence çok iyi bir uygulamaYoutube Vanced bütün izinleri kapatılıp kullanabiliyor. Ben de uzun süredir kullanıyor hem telefonda hem Mi Box'ta. Yine de birşeyler oluyorsa bilemem tabi ?
Valla ben çok memnunum çok stabil çalışıyor arkada verileri işliyorsa da sıkıntı yok, ben eşimle soğuk baklava ile konuştuktan 10 dakika sonra Google bana reklamını gösteriyorsa neyi dert ediyoruz ki ?İzinler kapatılır telefondan ama legal olmadığı ve apk oldugu icin google servis ve guvenlikleri buna dokunmuyor. Siz kapattim diye görseniz de arkada veri isliyor hala. En iyi ihtimal sadece kullanıcı isler ve izlediklerinizi elde eder. Ama guvenlik konusunda her apk sıkıntılıdır. Google bile marketin tam güvenliğini saglamiyorken kendi telefonunuzda kullanmayın.
Bu devirde verilerin işlenmesi normalleşen bir şey.Açtığım bir konuda (Vestel 48" 4K Smart Youtube Donma Sorunu) bir arkadaş mi box almamı tavsiye etmişti. Bu yazılanlardan sonra alırmıyım? Hiç emin değilim...