K
Karizmaunl
Yeni Üye
- 2 Haz 2021
- 8
- 51
Bu kutuya Turkcell TV+, Netflix, Youtube ve IP TV yüklenebiliyor mu?
Netflix ve YouTube Xiaomi'lerde yüklü bildiğim kadarıyla.Bu kutuya Turkcell TV+, Netflix, Youtube ve IP TV yüklenebiliyor mu?
Hepsi yüklenebiliyor, zaten netflix, youtube yüklü olarak geliyor. Diğerlerinide kendin yüklersin.Bu kutuya Turkcell TV+, Netflix, Youtube ve IP TV yüklenebiliyor mu?
Onu görebilmen için ayarlara girip ordan uygulamalar sektemesinde görebilirsin. Apk olarak dışarıdan kurduğun uygulamalara rahat erişim sağlamak için, başlıktaki ATV Launcher Pro uygulamasını kutman gerekiyor.The_SreT youtube uygulamasını kurdum fakat kurduktan sonra cihazda uygulamayı bulamadım
Girdim ama tüm uygulamaları göster desemde bulamadım yüklediğim uygulamayı acaba usb ye mi kurdum uygulamayı yüklerken hiç sormuyor nereye kurayım diye acaba usb ye mi kurdumOnu görebilmen için ayarlara girip ordan uygulamalar sektemesinde görebilirsin. Apk olarak dışarıdan kurduğun uygulamalara rahat erişim sağlamak için, başlıktaki ATV Launcher Pro uygulamasını kutman gerekiyor.
Usb yi çıkardığım halde uygulama çalışmaya devam ediyor fakat sorun şu yüklü uygulamalarda da gözükmüyor tekrar yükle diyip kurup açtığımda uygulama çalışıyor fakat normal olarak arayıp bulamıyorım birde chrome linki ölü tekrar yGirdim ama tüm uygulamaları göster desemde bulamadım yüklediğim uygulamayı acaba usb ye mi kurdum uygulamayı yüklerken hiç sormuyor nereye kurayım diye acaba usb ye mi kurdum
İlk mesaja bir uygulama daha eklenmiştir
Bu bende çalışmadı alper ,başka buldum bir tane sadece Brezilya tv kanalları var,x86 ya kurdum,süpermişPinguim uygulaması tv izlemek için gayet kullanışlı.
H96 pro plus'ta kullanıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Emmi bende çalışıyor, hem telefonda hem tv box ta, hatta tv boxta kendi kumandası ile gayet iyi çalışıyor. İnat tv, need tv pro vs. gibi uygulamalarda var.Bu bende çalışmadı alper ,başka buldum bir tane sadece Brezilya tv kanalları var,x86 ya kurdum,süpermiş