Xiaomi Mi Box S - Mi Stick Kullananlar Derneği ( Uygulamalar )

U Çevrimdışı

uyunusoglu

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Emmi bende çalışıyor, hem telefonda hem tv box ta, hatta tv boxta kendi kumandası ile gayet iyi çalışıyor. İnat tv, need tv pro vs. gibi uygulamalarda var.

20211204_163457.jpg
Need tv pro nasil hocam ? Tavsiye edermisiniz icerik bakimindan zengin mi ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Emmi bende çalışıyor, hem telefonda hem tv box ta, hatta tv boxta kendi kumandası ile gayet iyi çalışıyor. İnat tv, need tv pro vs. gibi uygulamalarda var.

20211204_163457.jpg
Bu gün tekrar denemiştim ,yine çalışmadı ,belki android versiyondan olabilir ama versiyon hatası veemiyor "çökme"olarak bildirim veriyor.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Bu gün tekrar denemiştim ,yine çalışmadı ,belki android versiyondan olabilir ama versiyon hatası veemiyor "çökme"olarak bildirim veriyor.
Abi ben ulusal kanallar, film, salon ve vod için kendi hazırladığım dosyayı kullanıyorum nex 2071'de malumlar içinde H96Pro plus tv box yetiyor.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Başlığı Xiaomi Mi Box S kullananlar derneği olarak değiştiretim mi arkadaşlar ne dersiniz ? sadece uygulamalar bazında değilde, cihaz hakkında genel olarak bilgi alıiverişi, sohbet felan yapabiliriz diye düşünüyorum ?

U Çevrimdışı

uyunusoglu

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Başlığı Xiaomi Mi Box S kullananlar derneği olarak değiştiretim mi arkadaşlar ne dersiniz ? sadece uygulamalar bazında değilde, cihaz hakkında genel olarak bilgi alıiverişi, sohbet felan yapabiliriz diye düşünüyorum ?
Bence gayet güzel olur hocam.

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Mi stick için de bir kulüp açılsa tadından yenmez.

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Seni mi kıracağız başlık değiştirildi ?
Üstad bir sorun olacak. Şimdi ben ulusal kanalları izlemek için, inat TV veya diğer uygulamaları kullanmak istemiyorum. Yukarı aşağı yapmak rezalet oluyor üstüne üstlük reklam giriyor.

Next end NextStar'ın android box'unda ulusal kanalları izlemek için uygulama vardı (normal televizyon yayınlarının olduğu mükemmel bir uygulama idi) bu uygulamayı alıp mi stick'te kullansak.
Ben şuan blutv kullanıyorum, çok kanal yok o yüzden en büyük sorunum bu

Bu arada cihaza kablosuz gamepad bağladım arada oyun oynuyorum

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Üstad bir sorun olacak. Şimdi ben ulusal kanalları izlemek için, inat TV veya diğer uygulamaları kullanmak istemiyorum. Yukarı aşağı yapmak rezalet oluyor üstüne üstlük reklam giriyor.

Next end NextStar'ın android box'unda ulusal kanalları izlemek için uygulama vardı (normal televizyon yayınlarının olduğu mükemmel bir uygulama idi) bu uygulamayı alıp mi stick'te kullansak.
Ben şuan blutv kullanıyorum, çok kanal yok o yüzden en büyük sorunum bu

Bu arada cihaza kablosuz gamepad bağladım arada oyun oynuyorum
Söylediğin uygulamanın apk sını bulursan Mi Stick e yükleyebilirsin. Ben şahsen inat tv tarzında uygulamaları kullanmıyorum, serverım var kullandığım uygulamada IpTv Smarters Pro çok kullanışlı, akıcı ve reklamsız yıllardır kullanıyorum.

Oyun kısmına gelirsek, bu cihazlar oyun için kullanışlı değil aslında tavsiyede etmem, aşırı ısınma sonucu arıza çıkabilir.

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Söylediğin uygulamanın apk sını bulursan Mi Stick e yükleyebilirsin. Ben şahsen inat tv tarzında uygulamaları kullanmıyorum, serverım var kullandığım uygulamada IpTv Smarters Pro çok kullanışlı, akıcı ve reklamsız yıllardır kullanıyorum.

Oyun kısmına gelirsek, bu cihazlar oyun için kullanışlı değil aslında tavsiyede etmem, aşırı ısınma sonucu arıza çıkabilir.
APK buldum bulmasına açılmadan kapanıyor

Geri
Üst Alt