Xiaomi Mi Box S - Mi Stick Kullananlar Derneği ( Uygulamalar )

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
En sevdiğim uygulama ?

P11209-193916.jpg
Uygulama için kanal listesi paylaşabilirim.

U Çevrimdışı

uyunusoglu

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Next'in android cihazdaki o cihaza özgü. 1 yıllık free ıp tv olarak veriliyor, kullanıcı adı ve şifre ile sisteme önceden giriş yapılmış halde size geliyor. 1 yıl sonra dilerseniz tekrar satın alabiliyorsunuz. Konu hakkında Next ile görüşmüştüm. O cihaza para vermek çok akıl kârı gelmedi bana. Next 2071 de üzerinde gelen free ip tv de çoğu kanal ya çalışıyor ya çalışmıyor, güncellini yitirmiş. Bende hem 2071 hemde 2053 var. İnternette sadece ulusal kanallar için düzenlenmiş m3u listelerini kullanıyorum. 2071 ve 2053 te de. Aynı mantıkla mi tv stick üzerinde düzgün bir ıp tv oynatıcıya kanal listesi eklenilir. A A.Bozoğlu sağol hocam liste için.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Next'in android cihazdaki o cihaza özgü. 1 yıllık free ıp tv olarak veriliyor, kullanıcı adı ve şifre ile sisteme önceden giriş yapılmış halde size geliyor. 1 yıl sonra dilerseniz tekrar satın alabiliyorsunuz. Konu hakkında Next ile görüşmüştüm. O cihaza para vermek çok akıl kârı gelmedi bana. Next 2071 de üzerinde gelen free ip tv de çoğu kanal ya çalışıyor ya çalışmıyor, güncellini yitirmiş. Bende hem 2071 hemde 2053 var. İnternette sadece ulusal kanallar için düzenlenmiş m3u listelerini kullanıyorum. 2071 ve 2053 te de. Aynı mantıkla mi tv stick üzerinde düzgün bir ıp tv oynatıcıya kanal listesi eklenilir. A A.Bozoğlu sağol hocam liste için.
2053 kullandım daha önce şuan 2071 var, free iptv bakmıyorum bile, free iptv biten arkadaşlara ücretsiz kendi hazırladığım kanal listesi ve vod arşiv var, vod arşivi xtream olarak veriyorum. Ulusal listeyi m3u olarak.

U Çevrimdışı

uyunusoglu

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Stube box v4

yerli yabancı kanallar, ulusal kanallar ve spor kanalları mevcut. Vod arşivide mevcut ama birçoğu almanca teoride vavoo üzerinden bundle olarak çekiyor yayınları ama watched veya vavoo nun kendisindeki gibi süre sıkıntısı yok gayet stabil bir uygulama.

Fast tv

Ulusal kanallar, sinema,belgesel,yerli yabancı dizi ve film mevcut. Spor kanallarının bir kısmı var, mor ve sarı siyah kanallar mevcut değil. Güzel bir arayüzü var yayınlar ve uygulama oldukça stabil. Ayrıca saatlik geri sarma özelliği mevcut kaçırdığınız yayınları hangi kanaldaysa başlama saati ne ise onu seçerek tekrar izleyebiliyorsunuz.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Denemek için mi stick aldım ama memnun kalmadım. hali hazırda h96 pro plus kullanıyorum, bu gün mi sitick tarzı birde x96 s400 geldi, 2gb ram-16gb hafıza android10 yüklü, 1usb ve 1 micro sd kart girişi var, bir deneyelim bakalım.

s400.jpg

Özellikler:
- Android 10 işletim sistemli X96 S400 akıllı TV kutusu/çubuk
- Telefonunuzdan doğrudan TV'de oyun oynayın veya ekranı paylaşın (DLNA, Miracast)
- X96 S400 Android 10 TV çubuğu, HDR ve 4K çözünürlüğü destekler
- Ev ağınıza bağlayın ve Android 10 sunan birçok uygulamanın keyfini çıkarın
- X96 S400 çok işlevli TV çubuğu, harici cihazınızı bağlamak için bir USB bağlantı noktasına sahiptir
- Kısa kılavuz: takın AB güç adaptörünü, HDMI bağlantı noktasıyla TV'nize bağlayın ve WiFi'nize katılın

Özellikler:
- İşletim Sistemi: Android 10 (OTA Yükseltme Desteği)
- CPU: Allwinner H313 Dört çekirdekli ARM Cortex-A53
- GPU: G31 OPenGL3.2
- RAM : 2GB DDR3
- ROM: 16GB
- Ağ: WiFi 802.11 b/g/n (2.4GHz)
- Desteklenen TF hafıza kartları:
64GB'a kadar (dahil değildir) - Video çıkışı: 1 x HDMI 2.1, 4Kx2K@60fps'ye kadar destekler
- Video kod çözücü formatları: VP9 Profile 2, H.265 Main10@L5.1, H.264 BP/MP/HP, H.263 BP, AVS2 JiZhun 10bit Profile, MPEG 1/2/4, AVS+, AVS, WMV9, VC-1 SP/MP/AP, VP8, Xvid, Sorenson Spark, MJPEG, JPEG HFIF
- Ses biçimleri: MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, OGG
- Görüntü biçimleri: HD JPEG, BMP, GIF, PNG, TIF
- Bağlantı Noktaları: HDMI 2.1, USB OTG/Host, TF kartı, IR, microUSB

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Denemek için mi stick aldım ama memnun kalmadım. hali hazırda h96 pro plus kullanıyorum, bu gün mi sitick tarzı birde x96 s400 geldi, 2gb ram-16gb hafıza android10 yüklü, 1usb ve 1 micro sd kart girişi var, bir deneyelim bakalım.

s400.jpg

Özellikler:
- Android 10 işletim sistemli X96 S400 akıllı TV kutusu/çubuk
- Telefonunuzdan doğrudan TV'de oyun oynayın veya ekranı paylaşın (DLNA, Miracast)
- X96 S400 Android 10 TV çubuğu, HDR ve 4K çözünürlüğü destekler
- Ev ağınıza bağlayın ve Android 10 sunan birçok uygulamanın keyfini çıkarın
- X96 S400 çok işlevli TV çubuğu, harici cihazınızı bağlamak için bir USB bağlantı noktasına sahiptir
- Kısa kılavuz: takın AB güç adaptörünü, HDMI bağlantı noktasıyla TV'nize bağlayın ve WiFi'nize katılın

Özellikler:
- İşletim Sistemi: Android 10 (OTA Yükseltme Desteği)
- CPU: Allwinner H313 Dört çekirdekli ARM Cortex-A53
- GPU: G31 OPenGL3.2
- RAM : 2GB DDR3
- ROM: 16GB
- Ağ: WiFi 802.11 b/g/n (2.4GHz)
- Desteklenen TF hafıza kartları:
64GB'a kadar (dahil değildir) - Video çıkışı: 1 x HDMI 2.1, 4Kx2K@60fps'ye kadar destekler
- Video kod çözücü formatları: VP9 Profile 2, H.265 Main10@L5.1, H.264 BP/MP/HP, H.263 BP, AVS2 JiZhun 10bit Profile, MPEG 1/2/4, AVS+, AVS, WMV9, VC-1 SP/MP/AP, VP8, Xvid, Sorenson Spark, MJPEG, JPEG HFIF
- Ses biçimleri: MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, OGG
- Görüntü biçimleri: HD JPEG, BMP, GIF, PNG, TIF
- Bağlantı Noktaları: HDMI 2.1, USB OTG/Host, TF kartı, IR, microUSB
Yani şöyle bir özelliklerine baktım donanım olarak güzel ama 5ghz kablosuz bağlantı olmaması ne bileyim şaka gibi cidden. Böyle bir ürün sürüyorlar piyasaya, bu tarz ürünlerde ethernet çıkışı olmuyor zaten, sadece 2.4ghz kablosuz bağlantı ile sağlıklı bir kullanım olacağını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt