. Wifi dede sıkıntı çekmedim, yinede garanti olması nedeniyle bu aparatı aldım. Resimdede göreceğiniz gibi USB çoklayıcıda Logitech Klavye Mouse seti olmasına rağmen her iki cihazda sıkıntı çıkmadan çalışıyor, hatta USB FLASh da takınca sorun yok 
Hocam linktekileri kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim, ben işi şansa bırakmamak ve uyum sorunu yaşamamak adına orjinal olanı aldım,Deimos bunlarda iş görmez mi..xaomi mibox var bende de...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hiç denemedim benarkadaşlar mi box bende de var ancak netflixte optikle avrye bağlamama rağmen hiç bir şekilde netflixte 5.1 ses seçeneğini çıkaramadım, sizlerden bunu başarabilen var mı?

bende bi sıkıntı yok..gayet güzel ses alıyorumarkadaşlar mi box bende de var ancak netflixte optikle avrye bağlamama rağmen hiç bir şekilde netflixte 5.1 ses seçeneğini çıkaramadım, sizlerden bunu başarabilen var mı?
gayet güzel ses derken, 5.1 ses seçeneği çıkıyor mu?ben de güzel ses alıyorum ama 5.1 seçeneği yok.bende bi sıkıntı yok..gayet güzel ses alıyorum
tabiiki 5.1 ses alıyorum anlamında söyledim..gayet güzel ses derken, 5.1 ses seçeneği çıkıyor mu?ben de güzel ses alıyorum ama 5.1 seçeneği yok.
Arkadaşlar mi box 3'e Digitürk Play Kuruluyor mu? Google play inde var mı? Teşekkürler