- 23 Kas 2017
- 20,945
Biraz araştırdım ama son kullanıcı olan birisinden görüş alabilirsem daha sağlıklı olacak.
Hangi üyeler kullanıyordu unuttum ama sevgili tkartal Mi Box kullanıyordu sanırım.
Biraz araştırdım ama son kullanıcı olan birisinden görüş alabilirsem daha sağlıklı olacak.
Tam da bundan korkuyorum. Güncelleme yapmadan danışmak istedim.Teşekkürler.Yapma güncelleme bence. Ben yaptım wifi gördüğü halde bağlantı kurmadı. 8 versiyonuna geri döndüm o gün bu gündür en ufak sorunum kalmadı.
Tam da bundan korkuyorum. Güncelleme yapmadan danışmak istedim.Teşekkürler.
Rica ederim. Bu arada meraktan güncelleyeyim diyen kişiler için söyleyeyim. Fabrika ayarı yapsanızda cihaz 9 sürümüyle açılıyor. Yani dönüşte kolay değil. Bilginize ?Tam da bundan korkuyorum. Güncelleme yapmadan danışmak istedim.Teşekkürler.
Şuan ki güncelleme ile anroid 9 a yükselecek diyor.Ayarlardan cihazın sürümüne bir bakın derim.
Yapabilirsiniz ?Bugün itibariyle televizyon kuruldu.Xiaomi mi box 4s ile bağlantıyı sağladık. Android 624 mb'lik güncelleme var.Güncelleme yapıp yapmama konusunda bilgi veren olursa sevinirim.
Android 9 hakkında bilgim yok. Şimdi gördüm mesajınızı.. Ben yapardım galiba.. Kontrol edim yazarım tekrar buraya ?Şuan ki güncelleme ile anroid 9 a yükselecek diyor.
Yapabilirsiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Android 9 hakkında bilgim yok. Şimdi gördüm mesajınızı.. Ben yapardım galiba.. Kontrol edim yazarım tekrar buraya ?
gazan mübarek olsun ?
Güncelleme işlerini sevemedim gitti.Hala cesaret edip yüklemedim şuan için gayet stabil.Oreo sevdasına xiaomi telefonumda ekran süresi 2 saat azaldı.Risk bunda da olur diye bekliyoruzgazan mübarek olsun ?
Ben bütün güncellemeleri yaptım sıfır sorun kullanıyorum. Şuan tek sorunum annem kumandayı yıkamış makinada o bozuk ??Şuan ki güncelleme ile anroid 9 a yükselecek diyor.
Ben bütün güncellemeleri yaptım sıfır sorun kullanıyorum. Şuan tek sorunum annem kumandayı yıkamış makinada o bozuk ??
Ben bütün güncellemeleri yaptım sıfır sorun kullanıyorum. Şuan tek sorunum annem kumandayı yıkamış makinada o bozuk ??
Valla çok bişe değil de telefon ile hallediyorum şuan o yüzden hiç almaya girismedim ?. Allahtan kutu duruyor. Kumanda da koltuk örtüsüyle girmiş makinaya ?En azından kumanda bozuk abi, gereksiz diyip kutuyu çöpe de gönderebilirdi.
Yenisi kaç TL bu kumandanın?
o zaman Ya Allah güncelleme yaparım bu akşam.Valla çok bişe değil de telefon ile hallediyorum şuan o yüzden hiç almaya girismedim ?. Allahtan kutu duruyor. Kumanda da koltuk örtüsüyle girmiş makinaya ?