Hepinize tekrar merhaba,
Evet ben de Mİ BOX 'cı oldum sayenizde.
Ürün dün teslim edildi,gayet kaliteli duruyor(plastik aksamı ,tasarımı için söylüyorum,yoksa teknik açıdan hiç anladığım konular değil).
Kutuyu açtım tüm parçalar tamam hatta Türkçe kullanım kılavuzu da var (fakat kullanım kılavuzunda pek bir şey yazmıyor).Neyse çalıştıralım diye bağlantıları yaptım fakat binbir zahmetle televizyonun arkasına kadar kablo çektirmiş olmama rağmen Ethernet girişi yok.Bu saatten sonra yapacak bir şey yok kader diyerek cihazı çalıştırdım.Wi-fi sorunsuz çalıştı.Modem ile TV arası 3-4 metre vardır.
Dil seçeneği sonrasında benim bile anlayacağım bir kolaylıkla kurulum sihirbazı sizi yönlendiriyor.Play store'dan (aslında bu yola çıkmama sebep olan) Turkcell TV+ uygulamasını indirdim.
Kumanda bir hayli eğlenceli,sesli komutla falan da çalışıyor .
Fakat görüntü kalitesi çok düşük çıkınca test etmek için TV+ dışında bir iki video açtım,e görüntü çok iyi.
Sanırım TV+ android uygulamasında bir sorun var çünkü diğer odada kötü bir televizyonda Turkcell'in verdiği cihazla (huawei marka) güzel görüntü alınıyor.
Şimdi çözüm olarak android güncellemesi yapacağım(@BlackSea nasıl yapılır?)
işe yaramazsa USB Ethernet dönüştürücü alacağım (fikir için tabii ki de teşekkürler
BlackSea )
Şimdilik deneyimler bunlar, kullanmaya devam ettikçe yeni şeyler de bulacağıma inanıyorum.
Yerli kanalları seyretmek için TV+ dışında bir seçenek var mıdır bilmiyorum.