Xiaomi Mi Box 4K inceleme

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
SAMILO SAMILO insanların tercihi hocam. Elde 4K içerik yoksa almanın bir anlamı yok bence. 4K yayınlar çoğalırsa o ayrı mesele ama bilmiyorum.
Benim bilgisayarım 2K çözünürlük oynatmayı destekliyor mesela, HD monitörde izlediğimde keskinlik artıyor. 4K'yi takılarak oynatıyor ama onu da denedim, görüntüdeki şey sanki karşımda duruyormuşçasına keskinleşiyordu. Gerisini siz düşünün.

SAMILO Çevrimdışı

SAMILO

Aktif Üye
15 Şub 2018
181
SAMILO SAMILO insanların tercihi hocam. Elde 4K içerik yoksa almanın bir anlamı yok bence. 4K yayınlar çoğalırsa o ayrı mesele ama bilmiyorum.
Benim bilgisayarım 2K çözünürlük oynatmayı destekliyor mesela, HD monitörde izlediğimde keskinlik artıyor. 4K'yi takılarak oynatıyor ama onu da denedim, görüntüdeki şey sanki karşımda duruyormuşçasına keskinleşiyordu. Gerisini siz düşünün.

tamamdır o zaman 4k televizyon alma fikrinden vaçgeçtim gibi :hoba1 ayda yılda bşr internetten 4k filim bulup seyredicem diye 4k tv almaya hiç gerek yok...şimdi sıra geldi iyi bir FHD tv bulmaya ( albanez albanez abi artık iyi FHD panel yok diyebilir o yüzden ben tedbirimi alarak olabildiğince iyi diyerek not düşeyim :sirit )

52ZF355 Çevrimdışı

52ZF355

Yeni Üye
17 Nis 2018
22
Arkadaşlar,
Benim de size media player tavsiyem ; Şu an kullandığım Eğer ki ben film veya maç izlerim ve resim kalitesine de cidden önem veririm derseniz ;
Himedia Q30 olacaktır. Xiaomi den az buçuk pahalıdır ama cidden film seyrettim dedirtir size. Bizim işimiz gücümüz görüntü kalitesi olduğu için bu aleti size gönül rahatlığı ile öneririm.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
arkadaşlar bu arada yardımınıza ihtiyacım var; şimdi ben ip tv aldım..tv box üzerinden ip tv izliycez ama ben yetişkin kanallarını nasıl silerim yada iptal edebilirim bilmiyorum...acill yardım

Merhaba hocam

Bu adrese tıkla , kullanıcı adın ve şifren ile giriş yap. Daha sonra yukarıda Paket değişikliği başlığına tıkla , sonra açılan sayfada ADULT YAYINLARI ÇIKAR seçeneğini seçip UYGULA kutucuğuna bas , böylelikle yetişkin kanalları çıkarmış olacaksın.

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
bende kullanıyorum mı box u, flash bellekten kurduğum apk ların çoğu ana sayfada gözükmüyor bir de dün inf vpn kurdum onu çalıştırdığımda da cep telefonlarında bazen karşılaşıldığı gibi yan gözüküyor program anlamadım nedendir,düzeltmeye çalıştım ama düzeltemedim.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
valla bu yılın gözdesi ve yükselen yıldızları ilk olarak Huawei ve Xiaomi dir:ok

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
bende kullanıyorum mı box u, flash bellekten kurduğum apk ların çoğu ana sayfada gözükmüyor bir de dün inf vpn kurdum onu çalıştırdığımda da cep telefonlarında bazen karşılaşıldığı gibi yan gözüküyor program anlamadım nedendir,düzeltmeye çalıştım ama düzeltemedim.
Yatay modlu olan yazılımı bulmanız gerekli,
Kurmuş olduğunuz APK ların görünmesi için Launcher yüklerseniz görürsünüz.

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
Nasıl hocam ilk izlenimler . Plastik kalitesi çok iyi değil mi . Güle güle kullanın arayüzü çok rahat kullanılan bir ürün bence çabuk alışırsınız
Teşekkürler usta, o kadar küçük kutudan bu performansı beklemiyordum, açamadığı yok valla :kiskis
Vestel de açamadığım o 4K klipleri hiç sorunsuz açtı, görüntü kalitesi süper :ok , kablosuz mause taktım anında görüntü :kiskis
Speedteste soktum 50 Mbps hızında internetim var 49 verdi, ama modem 1 metre ötede

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
bir tane launcher gözüküyor onu kursam olumu acaba.tabiya kurup deneyeyim bir
birde vpn in yatay motlu olan bir sürümü daha mı var acaba yoksa ben mi yanlış anladım hocam
teşekkürler.

B Çevrimdışı

Bjenige

Yeni Üye
4 May 2018
30
35
Arkadaşlar Tivibu üyeliğim var ama Xiaomi TV Box için düzgün çalışacak bir apk sürümü bulamadım. Elinde olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.

B Çevrimdışı

Bjenige

Yeni Üye
4 May 2018
30
35
Tekrar Merhaba Herkese,

Bu cihazda bilinen Wifi problemi bendede boy göstermeye başladı maalesef :( Telefonumla yan yana koyduğumda telefonum 34-35 mbps hızı görürken, Mi Tv Box 13-15 mbps hızda kalıyor. Bu kayıpta maalesef Kodi vb. uygulamalardan video oynatmakta, TV izlemekte problem yaratıyor. Bu sorun ile karşılaşmış olanlar herhangi bir çözüm bulabildi mi?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Tekrar Merhaba Herkese,

Bu cihazda bilinen Wifi problemi bendede boy göstermeye başladı maalesef :( Telefonumla yan yana koyduğumda telefonum 34-35 mbps hızı görürken, Mi Tv Box 13-15 mbps hızda kalıyor. Bu kayıpta maalesef Kodi vb. uygulamalardan video oynatmakta, TV izlemekte problem yaratıyor. Bu sorun ile karşılaşmış olanlar herhangi bir çözüm bulabildi mi?

Bu durum aslında "genel" bir sorun dur bu Box lar da maalesef

Bende bir dünya marka Box kullandım hemen hepsin de aynı sorunu yaşadım,en son sattığım Beeling GT1 Ultimate de ise şöyle bir
durum vardı; WiFi yeterince hızlıyken,Ethernet de tam tersine yavaştı;halbuki bildiğimiz Ethernet daha hızlıdır dğeilmi???
ama tam tersiydi;25lik tarifem var WiFi ile 18/20Mb alıyorum Ethernet ile kıçını yırtsa 12Mb den yukarı çıkamıyordu!

Şimdi yeni bir Box aldım sanırım yarın elime geçiyor onuda göreceğiz artık ne mal olduğunu:mutlu

Senin durumun benim de başıma geliyordu KODI üzerinden malum addons ve siteler v.s den film/tv v.s izleme de!
ancak senin Box sanırım bu konuda daha da kötü zira 35Mb ile o aldığın hız ciddi orantısız yaw,peki Ethernet ile de
denedinmi??? o da kötüyse o zaman bilmediğim başka bir teknik sıkıntı olabilir veya Box ların bildiğimiz bir stabilite
sorunu oluyor internet bağlantısın da ve senin Box bu konuda iyi değil! çok fazla Box kullandığım için her seferin de
bu olay başıma geldi,ya iyi veya çok iyi ya da tam tersi berbat sonuçlar alıyordum!

Geri
Üst Alt