Xiaomi Mi Box 4K inceleme

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Cvp: Xiaomi Mi Box 4K inceleme

Apollon07' Alıntı:
Hocam Bu Cihazın Yeni Sürümleri Var mı 4b ram Olanı android 7 vs birde wifi olayı nasıl çekim konusunda, evde smartsız tv var ona almayı düşünüyorum ama daha cesaret edemedim hangisini alacağım konusunda, birde türkiye fiyatları yüksek

hocam wifi olayı çok iyi daha hiç sıkıntı çekmedim. hd izliyorum o ara evde iki pc 3 telefnoda wifide ama tv boxda hiç bir sorun olmuyor.  bildiğim kadarıyla 4 gb ramlisi yok. ama 2 gb da yetiyor.  benimde akılsız bir tv vardı ona koydum tvye resmen can geldi. cihazı sonuna kadar öneririm gerçekten çok güzel kasma donma ağırlık hiç birşey yok gerçekten kaliteli. yurt dışında 250 270 tlye geliyor burda da 300 320 tl arası fiyatı .

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32

Muratti' Alıntı:
Eline sağlık.

Sade ve anlaşılır. Devamını bekliyoruz.

teşekkür ederim hocam. arkadaşlardan almak isteyenler merak edenler vardı öyle ufak çaplı birşey çektik.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Ben de bugun sipariş gectim. Yarın elimde olucak  Artık benimde akıllı bir finlux tv m olucak :)

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32

tkartal' Alıntı:
Ben de bugun sipariş gectim. Yarın elimde olucak  Artık benimde akıllı bir finlux tv m olucak :)

hayırlı olsun. izlenimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz :) .

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32

Apollon07' Alıntı:
Hocam Tivibu Uygulaması Varmı Bu Cihazda

Hocam tivibu uygulamasi derken cok anliyamadim ama IP TV filan indirip kanallara ulasabilirsiniz sanirim.

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
Hayırlı olsun hocam incelemenizi seyrettim.Bende bir tane bu cihazdan aldım.Dün geldi biraz kurcaladım.İlk defa böyle bir cihaz kullanıyorum çok hoşuma gitti, bu cihazla ne gibi işler yapabilirim pek bilmiyorum.Bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum hocam bana yol gösterin lütfen.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Mi Box 4K Global sürüm kısa süreliğine Gearbest'te %34 indirimde. (241.87 TL) :tara

-SON 5 GÜN- 94 Adet Kalmış

Alırken boyut kısmından " AB FİŞİ " kısmını seçmeyi unutmayın, yoksa priz için dönüştürücü veya farklı adaptör aramak zorunda kalabilirsiniz.

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
arkadaşlar bu arada yardımınıza ihtiyacım var; şimdi ben ip tv aldım..tv box üzerinden ip tv izliycez ama ben yetişkin kanallarını nasıl silerim yada iptal edebilirim bilmiyorum...acill yardım

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
İp tv aldığınız kişiyle iletişime geçin sizin mac adresinizdeki yetişkin kanallarını silsin bu şekilde siliniyor veya ben öyle biliyorum.siz aldığını kişiyle iletişime geçin ona söyleyin yetişkin kanallarını istemiyorum silin diye.

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
bayağı uygunmuş ben n11 den aldım önce olsaydı bunu alırdım.
Mi Box 4K Global sürüm kısa süreliğine Gearbest'te %34 indirimde. (241.87 TL) :tara

-SON 5 GÜN- 94 Adet Kalmış

Alırken boyut kısmından " AB FİŞİ " kısmını seçmeyi unutmayın, yoksa priz için dönüştürücü veya farklı adaptör aramak zorunda kalabilirsiniz.

Geri
Üst Alt