Hocam bu cihaz usb-to-ethernet adaptörünü destekliyor, ihtiyaç varsa bu şekilde çözebilirsiniz.Cihazın 4K desteği beni cezbetmiyor değil, ben deki Apple TV yi bununla değiştirmekte kararsız kaldım Lan girişi olmaması nedeniyle Wi-fi de takılmalar oluyor diye şikayetleri okuyorum. clearidas sen bu tür sorun ile karşılaştın mı?
Hocam bu cihaz usb-to-ethernet adaptörünü destekliyor, ihtiyaç varsa bu şekilde çözebilirsiniz.Cihazın 4K desteği beni cezbetmiyor değil, ben deki Apple TV yi bununla değiştirmekte kararsız kaldım Lan girişi olmaması nedeniyle Wi-fi de takılmalar oluyor diye şikayetleri okuyorum. clearidas sen bu tür sorun ile karşılaştın mı?
Sevdim ben bunu sağol Hocam, Apple TV yi satıp bunu alacağım. Parada kalıyor üsteHocam bu cihaz usb-to-ethernet adaptörünü destekliyor, ihtiyaç varsa bu şekilde çözebilirsiniz.
Yok hocam wifi de hiç bir sıkıntı çekmedim şu ana kadar. Baya oldu kullanıyorum benim dandik internetimde bile hd yayın izliyorum iyi çekiyor kopma filan olmuyor. Wifi performansı başarılı.Cihazın 4K desteği beni cezbetmiyor değil, ben deki Apple TV yi bununla değiştirmekte kararsız kaldım Lan girişi olmaması nedeniyle Wi-fi de takılmalar oluyor diye şikayetleri okuyorum. clearidas sen bu tür sorun ile karşılaştın mı?
ben dün kurdum..güncellemeleri yaptım..görüntü (bence) çok çok iyi..60gb lık 4k videoyu takılmadan oynattı..ancak şunu anladım ki herkesin göz zevki başka..ben canlı ve parlak renkleri seviyrum..tv yi sinema moduna aldım beğenmedim..canlı moduna ise bayıldım..youtube 4k videoları süperdi ..tabii bu herkeste değişebilir..ip tv yi kurdum hiç bi sıkıntı çıkmadı..takılma donma olmadı..kesinlikle çok çok iyi..iyiki almışım..tavsiye eden arkdaşlarada teşekkürler..
Hocam hayırlı olsun. Özelliklerine göre gerçekten çok kaliteli bir cihaz iyi günlerde kullanın.ben dün kurdum..güncellemeleri yaptım..görüntü (bence) çok çok iyi..60gb lık 4k videoyu takılmadan oynattı..ancak şunu anladım ki herkesin göz zevki başka..ben canlı ve parlak renkleri seviyrum..tv yi sinema moduna aldım beğenmedim..canlı moduna ise bayıldım..youtube 4k videoları süperdi ..tabii bu herkeste değişebilir..ip tv yi kurdum hiç bi sıkıntı çıkmadı..takılma donma olmadı..kesinlikle çok çok iyi..iyiki almışım..tavsiye eden arkdaşlarada teşekkürler..
eski tv yi gençleştirdin desene tv box ı iyi günlerde kullan. daha sonra yorum ve görüşlerinizi bekliyoruz.@samılo benim tv baya eski 2010 yılında aldığım 42 inç LG ...
eski tv yi gençleştirdin desene tv box ı iyi günlerde kullan. daha sonra yorum ve görüşlerinizi bekliyoruz.
Ama bir şeyi merak ediyorum anladığım kadarıyla sendeki T V 4K değil .4K filmleri 4K olarak izlemek için Tv nin de 4 K olması gerekmiyormu??
niye 4K tv arıyoruz iyi bir FHD tv ve iyi bir tv box bize 4K keyfini yaşatır o zaman... öylemi ?Cihazın desteklemesi yeter fakat FHD'ye göre 4 kat daha fazla piksel barındırdığı için görüntü bayağı bir keskinleşecektir.
Yakın mesafede göz yorabilir. (Kişiye göre değişebilir.)