Xiaomi Mi Box 4K inceleme

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
Cihazın 4K desteği beni cezbetmiyor değil, ben deki Apple TV yi bununla değiştirmekte kararsız kaldım :alala Lan girişi olmaması nedeniyle Wi-fi de takılmalar oluyor diye şikayetleri okuyorum. BlackSea clearidas sen bu tür sorun ile karşılaştın mı?

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
Cihazın 4K desteği beni cezbetmiyor değil, ben deki Apple TV yi bununla değiştirmekte kararsız kaldım :alala Lan girişi olmaması nedeniyle Wi-fi de takılmalar oluyor diye şikayetleri okuyorum. BlackSea clearidas sen bu tür sorun ile karşılaştın mı?
Hocam bu cihaz usb-to-ethernet adaptörünü destekliyor, ihtiyaç varsa bu şekilde çözebilirsiniz.:ok

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Yok hocam wifi de hiç bir sıkıntı çekmedim şu ana kadar. Baya oldu kullanıyorum benim dandik internetimde bile hd yayın izliyorum iyi çekiyor kopma filan olmuyor. Wifi performansı başarılı.

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
ben dün kurdum..güncellemeleri yaptım..görüntü (bence) çok çok iyi..60gb lık 4k videoyu takılmadan oynattı..ancak şunu anladım ki herkesin göz zevki başka..ben canlı ve parlak renkleri seviyrum..tv yi sinema moduna aldım beğenmedim..canlı moduna ise bayıldım..youtube 4k videoları süperdi ..tabii bu herkeste değişebilir..ip tv yi kurdum hiç bi sıkıntı çıkmadı..takılma donma olmadı..kesinlikle çok çok iyi..iyiki almışım..tavsiye eden arkdaşlarada teşekkürler..

SAMILO Çevrimdışı

SAMILO

Aktif Üye
15 Şub 2018
181
ben dün kurdum..güncellemeleri yaptım..görüntü (bence) çok çok iyi..60gb lık 4k videoyu takılmadan oynattı..ancak şunu anladım ki herkesin göz zevki başka..ben canlı ve parlak renkleri seviyrum..tv yi sinema moduna aldım beğenmedim..canlı moduna ise bayıldım..youtube 4k videoları süperdi ..tabii bu herkeste değişebilir..ip tv yi kurdum hiç bi sıkıntı çıkmadı..takılma donma olmadı..kesinlikle çok çok iyi..iyiki almışım..tavsiye eden arkdaşlarada teşekkürler..

Televizyonunuzun marka ve modeli nedir?

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
H
Hocam hayırlı olsun. Özelliklerine göre gerçekten çok kaliteli bir cihaz iyi günlerde kullanın.

SAMILO Çevrimdışı

SAMILO

Aktif Üye
15 Şub 2018
181
eski tv yi gençleştirdin desene:clap2 tv box ı iyi günlerde kullan. daha sonra yorum ve görüşlerinizi bekliyoruz.

Ama bir şeyi merak ediyorum anladığım kadarıyla sendeki T V 4K değil .4K filmleri 4K olarak izlemek için Tv nin de 4 K olması gerekmiyormu??

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
@samılo hiç bir fikrim yok..ben deneme amaçlı bir 4k film indirdim ve akıcı bir şekilde oynattı...bunu bilen arkadaşlara sormak lazım..

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Ama bir şeyi merak ediyorum anladığım kadarıyla sendeki T V 4K değil .4K filmleri 4K olarak izlemek için Tv nin de 4 K olması gerekmiyormu??

Cihazın desteklemesi yeter fakat FHD'ye göre 4 kat daha fazla piksel barındırdığı için görüntü bayağı bir keskinleşecektir.
Yakın mesafede göz yorabilir. (Kişiye göre değişebilir.)

Geri
Üst Alt