Cvp: VESTEL Üretimi TV ler ile ilgili Mini Bilgilendirme Konusudur
hocam mb100 de öpen browser 4.3 dir mb120 de 4.6 dir arasındaki fark nedir ve mb 100 anakartlara 4.6 yukleniyormu
Ado' Alıntı:İyi akşamlar Adem bey. İsminizi forumlardan birinde görmüştüm. Vestel televizyonlar ile ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz demişsiniz. Benim sormak istediğim bir şey var. Bütçem 4000 tl civarında ve işin açıkçası 60 veya 65inç, hatta olmuşken 65 inç bir tv almak istiyorum. Kısa bir araştırma yaptım ve Vestel in 65UD8900 modeli hem fiyat hem de ekran büyüklüğü olarak bana uygun bir model. Sizce nasıl bir model tavsiye eder misiniz? Zahmet olmazsa sizin düşünceniz nedir bunu merak ediyorum. (BENİM ÖZELLİK OLARAK BEKLENTİLERİM:HD UYDU ALICISI OLMALI, 4K GÖRÜNTÜ, SMART VE DAHİLİ WİFİ OLMALI) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Göksel Kardeşim Merhabalar;
İlgili ürün LG IPS panele sahip MB120 anakartlı bir üründür.
HEVC destekli dahili uydu alıcısı (4K)
Smart
Wireles Display
Dahili Wi-fi
CONNECTIVITY
NERO MEDIA HOME
DLNA/AVS
HBBTV
OPEN BROWSER
NETFLİX
BLUETOOTH
TKGS
DSMART
TİVİBU
DİGİTURK
1 SCART
2 HDMI
2 USB
CEC_ARC
DTS TruSurround+DTS HD
CI+
VS VS VS
Ürünü 3 yıl garantili almanız çok önemli lütfen bu kısmı atlamayınız.
VESTEL de 3 yıl garanti ancak yetkili satıcılardan satın alınan ürünler için geçerlidir. Bu anlamda yetkili satıcı olsun lakin mümkünse YETKİLİ BAYİ olmasın zira ben yetkili bayilerin caf caflı vitrin bedellerini tüketiciye ödetecek derecede ürüne fiyat farkı koyduklarını iyi bilirim.
Bunun yerine N11 gibi güvenilir ortamlardaki yetkili satıcılardan ürün alabilirsiniz.
Evinize teslim edilen ürünü lütfen kendiniz açmayınız, bırakın YETKİLİ SERVİS açsın ve olası tüm sorumluluk kendilerinde olsun.
Ürün kargo ile teslim edilme durumlarında ise bildiğiniz üzere detaylı bir koli hasar kontrolü yapmalısınız.
Ürününüz geldiğinde yazılım konusu ile ilgili de yine bu forumdan destek alabilirsiniz. :
hocam mb100 de öpen browser 4.3 dir mb120 de 4.6 dir arasındaki fark nedir ve mb 100 anakartlara 4.6 yukleniyormu