Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Cvp: VESTEL Üretimi TV ler ile ilgili Mini Bilgilendirme Konusudur
BU KADAR KARAMSAR OLMAYINIZ. aKTİF BAS KAPALI İSE, eq AYARLARINDAN BAS VE 1 KHZ KISILMIŞ İSE, BUNA RAĞMEN SORUN DEVAM EDİYOR İSE MAMBREN SORUNU OLABİLİR, SERVİS ÇAĞIRIN BU SORUN KAYITLARA GEÇSİN. SORUN YOK DESELER DAHİ SİSTEMDE BU ŞİKAYETİNİZ KAYIT ALTINA GEÇER. TEKRAR ÇAĞIRIRSINIZ TEKRAR KAYIT ALTINA GEÇER. YANİ İŞİ YOKUŞA SÜRERLERSE, İŞİ YOKUŞA SÜRERİZ.
atlas54' Alıntı:Ado hocam dediğin ayarı yaptım ama maalesef hala aynı hala zınk zınk ses geliyor sinir bozucu tv yi kırıp atasımız geliyor ailecek şimdi servis çağırsam derdimi nasıl anlatacağım ger zaman çıkan bir ses değil çünkü gelen servis en fazla 2 dk dinleyecek bir sorun yok deyip gidecek hoparlörlere baskı falan yapsam düzelir mi?Ado' Alıntı:Ado hocam tekrar merhaba
Vestel 55ua8300 tv var ölü piksel çıkmıştı değişim kararı çıktı yeni ürün geldi ancak bu gelen üründe tv kanallarındaki bazı konuşma seslerinde tv hoparlörü titreyip zınk zınk ses geliyor normal müzik açıyorum yüksek seste seste bozulma yok kaliteli ancak bazı konuşma seslerinde hoparlör titriyor zınk zınk ses geliyor rahatsız ediyor sorun neyden kaynaklıdır hoparlörün etrafındaki yalıtım dan falan olabilir mi değişime giden tv de ses sorunu yoktu.
Ali Kardeşim Merhabalar;
Bahsettiğiniz ses maalesef ki kasa vibrasyonundan kaynaklanmaktadır ki CRT dediğimiz tüplü tv lerden beri bu distortion sorunu hep mevcuttur.
Çözüme yönelik tv menüden ses ayarlarına girip EQ ayarlarından 1KHZ ses seviyesini aşağıya çekmektir. (Bazı ürünlerde menüde 1.5khz olarak görebilirsiniz)
BU KADAR KARAMSAR OLMAYINIZ. aKTİF BAS KAPALI İSE, eq AYARLARINDAN BAS VE 1 KHZ KISILMIŞ İSE, BUNA RAĞMEN SORUN DEVAM EDİYOR İSE MAMBREN SORUNU OLABİLİR, SERVİS ÇAĞIRIN BU SORUN KAYITLARA GEÇSİN. SORUN YOK DESELER DAHİ SİSTEMDE BU ŞİKAYETİNİZ KAYIT ALTINA GEÇER. TEKRAR ÇAĞIRIRSINIZ TEKRAR KAYIT ALTINA GEÇER. YANİ İŞİ YOKUŞA SÜRERLERSE, İŞİ YOKUŞA SÜRERİZ.