S
Serkan9700
Yeni Üye
- 5 Kas 2017
- 4
Cvp: VESTEL Üretimi TV ler ile ilgili Mini Bilgilendirme Konusudur
Abi son olarak hakkını helal et baya başını ağrıttım ve vaktini aldım elimde samsung 40 inç tv var ekran da çatlama olduğu için tv arayışına girmiştim bunları alan oluyormu tv leri yani ydk parçalarını filan kullanan lar oluyormu şimdiden saol
Ado' Alıntı:Serkan9700' Alıntı:Abi Allah razı olsun gerçekten bilgiye ulaşmak çok zor o zman alıyorum abi bu 48fd7300 ü 1458 e gelecek bana cihaz.önerebilceğin bi cihaz varmı gerçi bu fiyat aralığında bulmak zor.
Oldukça sorulan, Oldukça alınan bir ürün olmakla birlikte henüz kayda değer bir negatif geri dönüş ben almadım, sistem kayıtlarında da bu ürüne dair epidemik veya kronik geri dönüş görmüyorum. Bu bilgiler ışığında alabilirisniz derim lakin malum ben bu öneri işlerine çok sıcak bakmadığımdan dolayı nihai karar elbette sizindir. :
Abi son olarak hakkını helal et baya başını ağrıttım ve vaktini aldım elimde samsung 40 inç tv var ekran da çatlama olduğu için tv arayışına girmiştim bunları alan oluyormu tv leri yani ydk parçalarını filan kullanan lar oluyormu şimdiden saol