kurtarma yazılımı verildi.Merhaba tv nin standbye ışığı yanıp sönüyor. 2 yıl önce yapmıştı yazılımı güncellenmiştir şimdi yazılımı bulamıyorum
![]()
Merhaba, herhangi bir tamir ya da değişim yapılmadı tv de hiç. anakart vs değişmedi. Etiketi de ekledim. Başka bir bilgi lazımsa söyleyeyim hemen
İnanın çaresizim.
teşekkürler. yazılımdan sonra sonuç olumlu.Full yazılım verildi.
allah razı olsun sizden kardeşim gel beklerim ankarada keçiören bağlumda dükkan herzaman beklerim numaram siztemde kayıtlıydı sanırım sizlerinde bir ihdiyaz isdeginiz olursa mutlaka haber verin tv kartları bilgisayar ve elektironik kartlar hakkında bir isdek veya sorunlar olursa herzaman baştacısınSiz kendi ölmüşleriniz için dağıtın. maksat ihtiyaç sahibi olan bir kaç çocuğu sevindirebilmek. Ankaraya yolum düşerse yanına uğrarım![]()
kurtarma yazılımı verildi.Arkadaşlar merhaba Seg 32 inç led TV'nin diğer arkadaşların da şikayet ettiği gibi ekrana açılışta seg yazısı geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor daha sonra seg yazısı gidiyor kırmızı ışık yanıp kalıyor ekran açılmıyor
![]()
Eyvallah, imzandaki dükkanın isimini google map'den yerini kontrol ettim. Hayırlı kazançlar dilerim.allah razı olsun sizden kardeşim gel beklerim ankarada keçiören bağlumda dükkan herzaman beklerim numaram siztemde kayıtlıydı sanırım sizlerinde bir ihdiyaz isdeginiz olursa mutlaka haber verin tv kartları bilgisayar ve elektironik kartlar hakkında bir isdek veya sorunlar olursa herzaman baştacısın
allah razı olsun çümlemize işallah hayırlı bereketli kazanclar dilerim işallahEyvallah, imzandaki dükkanın isimini google map'den yerini kontrol ettim. Hayırlı kazançlar dilerim.
ankaraya gelecegin zaman mutlak haber verde ben hafda ici btk da çalışıyorum bilgiteknelojileri kurumunda dükkanda benim çocuklar duruyor akşam ve hafda sonları dükkanda oluyorumEyvallah, imzandaki dükkanın isimini google map'den yerini kontrol ettim. Hayırlı kazançlar dilerim.
bağlum bilgisayar hastanesi diye kayıtlı tam karşımda petrol ofisi benzinlik varallah razı olsun çümlemize işallah hayırlı bereketli kazanclar dilerim işallah
ankaraya gelecegin zaman mutlak haber verde ben hafda ici btk da çalışıyorum bilgiteknelojileri kurumunda dükkanda benim çocuklar duruyor akşam ve hafda sonları dükkanda oluyorum
Olmaz üstad ya komple seri verin yada kart üzerindeki etikette 10 başlayan 8 haneli kodu verin
10090746 bu seriye uygun elimde yazılım yok