Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Biraz bekle halleriz. yanlız bu işin sana maliyeti olacak
olmadı başka bir yazılım varmı elinizde
Biraz bekle halleriz. yanlız bu işin sana maliyeti olacak
olmadı başka bir yazılım varmı elinizde
Verdiğim yazılımı dene bakalım.
Ustam yazılım yükledim. Ekran tersliği düzeldi, menü renkleri stabil. Fakat yayın görüntüsü bu şekilde. Bir de panel aydınlatma ledlerini kumanda ile işlem yapılmadığında 5 sn sonra yavaşça kısıp karartıyor.
ayıpsın canın sagolsun kardeş günamız neyse öderiz çok tşk ederimMerhabalar, JVC marka orjinal (herhangi bir tamir görmedi) tv açılmıyor. Açma tuşuna basınca JVC yazısı ekrana geliyor bir süre sonra tekrar JVC yazısı geliyor ve kapanıyor. Tv'nin arka etiketini görsel olarak atıyorum. Sorunumu çözer mi bilmiyorum ama anlayan birisi bana uygun bir yazılım verebilir mi rica etsem.
Olumsuz ustam.sonuç değişmedi.Verdiğim yazılımı dene bakalım.
ayıpsın ustam gümamız neyse öderiz şimdiden eline saglık tşk ederimBiraz bekle halleriz. yanlız bu işin sana maliyeti olacak
hyala beklemedeyim bulamadınmı dosyayı ustamBiraz bekle halleriz. yanlız bu işin sana maliyeti olacak
Marketten 5-10 tane Gofret alıyorsun senin gönlüne, bütçene kalmış. Tanımadığın ihtiyacı olan çocuklara dağıtırsan beni mutlu edersin.ayıpsın ustam gümamız neyse öderiz şimdiden eline saglık tşk ederim
yazılımı gönderdim.hyala beklemedeyim bulamadınmı dosyayı ustam
allah razı olsun senden oldu çalışdı günahımız nediryazılımı gönderdim.
allah razı olsun senden oldu bukez çalışdı günahım nedirBiraz bekle halleriz. yanlız bu işin sana maliyeti olacak
orası kolay herzaman yapdıgım işdir ellerinize yüreginize saglık allaha emanet olunMarketten 5-10 tane Gofret alıyorsun senin gönlüne, bütçene kalmış. Tanımadığın ihtiyacı olan çocuklara dağıtırsan beni mutlu edersin.
Bende yana işin gücün rast gitsin demen yeterli fakat çocukları unutma.allah razı olsun senden oldu çalışdı günahımız nedir
allah razı olsun senden oldu bukez çalışdı günahım nedir
orası kolay herzaman yapdıgım işdir ellerinize yüreginize saglık allaha emanet olun
söz unutmam allah rızası icin senin adınla dagıtırım isminiz alabilirmiyim sakıncası yoksaBende yana işin gücün rast gitsin demen yeterli fakat çocukları unutma.
Siz kendi ölmüşleriniz için dağıtın. maksat ihtiyaç sahibi olan bir kaç çocuğu sevindirebilmek. Ankaraya yolum düşerse yanına uğrarımsöz unutmam allah rızası icin senin adınla dagıtırım isminiz alabilirmiyim sakıncası yoksa