G
Gokoglu035
Yeni Üye
- 11 Tem 2024
- 3
- 20
full yazılım verildi.Seg marka 43 inç televizyonum var ilk kurulum yaparken seg yazısında takılı kaldı artık açılmıyor açılıp kapanıyor Anakart orjinal televizyon şu güne kadar hiç problem yaratmadı tamir görmedi
Mesajınızı gözden geçirin hatalı anlatım var.17mb211s anakart bulamadığım İçin yerine 17mb211 anakart taktım
teşekkürler eve geçeyim denicemfull yazılım verildi.
eyvallah hocam sorun çözüldüfull yazılım verildi.
degişdirdim tekrar atıyor bakalım işallah acar bukez şimdiden çok tşk ederim seni baya meşgul etdim allah razı olsun senden ve tüm ekipdenflash belleği değiştir.
Mb140 kartlar flash bellek seçer.yazılımı atdım ama bitiremedi olmadı yani ne yapabili,rim
degişdirdim tekrar atıyor bakalım işallah acar bukez şimdiden çok tşk ederim seni baya meşgul etdim allah razı olsun senden ve tüm ekipden
aynı filaşla addım bu tv ye hatalı cıkdı ekran yarımve ters geldi simdi atıyorum senin gönderdigini hala bitiremedi 3 filaş degişdirdim ama ücüde aynı marka filaş başka marka filaşmı bulayımMb140 kartlar flash bellek seçer.
mesajı güncelledim ustam yardımını bekliyorumMesajınızı gözden geçirin hatalı anlatım var.
Panel profile:Ustalarım merhaba
Yıldırım düşmesi nedeni ile yanmış Tv için 17MB211S anakart bulamadığım İçin yerine 17MB211 anakart taktım fakat görüntü negatif ve ters. Uygun yazılım talep ediyorum. Teşekkürler
Verdiğim panel yazılımını dener misin.Ustalarım merhaba
Yıldırım düşmesi nedeni ile yanmış Tv için 17MB211S anakart bulamadığım İçin yerine 17MB211 anakart taktım fakat görüntü negatif ve ters. Uygun yazılım talep ediyorum. Teşekkürler
Panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
10tane filaşla denedim 3 tanesi hiç yüklemeye başlatmadı çbürleri başlıyor ama saatlerce bekliyor acmıyor ilk başka siteden buldugum yazılımı denemişdim oda ters cıkdı yazılar puslu ve yarım geldi acil yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla
olmadı başka bir yazılım varmı elinizdeyazılımı atdım ama bitiremedi olmadı yani ne yapabili,rim
degişdirdim tekrar atıyor bakalım işallah acar bukez şimdiden çok tşk ederim seni baya meşgul etdim allah razı olsun senden ve tüm ekipden