Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Cihazdaki sorun nedir.?MB180e daewoo 65 inç için vestel ya da toshiba yazılımı atabilir niyim?
Daewoo 65 için androidli firmware yükleyebilir miyim?
Cihazdaki sorun nedir.?MB180e daewoo 65 inç için vestel ya da toshiba yazılımı atabilir niyim?
Daewoo 65 için androidli firmware yükleyebilir miyim?
Merhaba, bildirim olarak yazılım gönderdim yükleme talimatına uyarak yazılımı yükleyip sonucu yazınMerhabalar hocam vestel televizyonumu elektrik kesintisi sonrası açamıyorum. Vestel yazısı geliyor sonrası siyah ekran. Ne yapmam gerekiyor?
Full yazılım verildi.
daha öncedende atmıştım ama yanlış yere attım sanırım, vestel yazısında kalıyor yazılım verirsenin memnun olurum. teşekkürler
yeni takılan kartı seri bilgisi lazım.üstadım bu tv ye 17mb 95 anakartlı aynı anakartı taktım sadece sıkıntısı açılışta vestel yazıyor
tekrardan yazılım verildi.( tekrardan ben tv o günden bu yana bozuk . 2 -3 gblık bir flash buldum rica etsem tekrardan yazılımı gönderebilir misiniz silinmiş pcden.)MODEL NO: 4K SMART 43UD9300 43" LED TV 220-240V 50Hz 120W televizyonumda açılış ekranındaki VESTEL yazısı takılı kalıyor ve alttaki sinyal ışığı yanıp sönüyor. Sanırım yazılım yüklenmesi gerekiyormuş herhangi bir sitede bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
yeni takılan kartı seri bilgisi lazım.
Olmaz üstad ya komple seri verin yada kart üzerindeki etikette 10 başlayan 8 haneli kodu verintv yi kapattım bu resim olurmu acaba
teşekürler yarın çeker yazarımOlmaz üstad ya komple seri verin yada kart üzerindeki etikette 10 başlayan 8 haneli kodu verin
yazılımı bildirim olarak gönderdim.101113261709700561 sn 7883237 700561
vestel tv vestel logosu geliyor açılmıyor sonrasıda kendini kapatıyor kurtarma yazılımı verirmisiniz