T
Turan Kılıçparlar
Yeni Üye
- 7 Tem 2021
- 38
- 24
Olmaz üstad ya komple seri verin yada kart üzerindeki etikette 10 başlayan 8 haneli kodu verin
Olmaz üstad ya komple seri verin yada kart üzerindeki etikette 10 başlayan 8 haneli kodu verin
10090746 bu seriye uygun elimde yazılım yok
yazılım istemiyorum sadece logosunu telefunken yapmak istiyorum10090746 bu seriye uygun elimde yazılım yok.
Kısmet diyelimallah razı olsun çümlemize işallah hayırlı bereketli kazanclar dilerim işallah
ankaraya gelecegin zaman mutlak haber verde ben hafda ici btk da çalışıyorum bilgiteknelojileri kurumunda dükkanda benim çocuklar duruyor akşam ve hafda sonları dükkanda oluyorum
bağlum bilgisayar hastanesi diye kayıtlı tam karşımda petrol ofisi benzinlik var
Merhaba, herhangi bir tamir ya da değişim yapılmadı tv de hiç. anakart vs değişmedi. Etiketi de ekledim. Başka bir bilgi lazımsa söyleyeyim hemen İnanın çaresizim.
S sheznn, bildirim canını kontrol et yazılımı gönderdim. Talimata uyarak yazılımı yükle ve sonu
S sheznn, bildirim canını kontrol et yazılımı gönderdim. Talimata uyarak yazılımı yükle ve sonucu yaz.
kurtarma yazılımı verildiKolay gelsin cihaz Vestel yazı geliyor amabirkac saniye sora kapaniyor acaba neden yazılım varmı denemek icin
Link bulamadimacakurtarma yazılımı verildi
Mb140 anakart sanırım serinunarasin bu cikiyorLink bulamadimaca
bildirim çanını kontrol yazılıma oradan ulaşabilirsin.Link bulamadimaca
Mb140 anakart sanırım serinunarasin bu cikiyor
Baktım ama yazılım bağışın alamdimbildirim çanını kontrol yazılıma oradan ulaşabilirsin.
Baktım ama yazılım bağışın alamdim
Üstam inmiyor sayfa bozukdiyor