yaşadığınız sorun nedirMerhaba
seg marka 17mb140 yazılımına ulaşamadım yardımcı ola bılırmısınız ?
teşekürler .iyi çaşlışmalar.
By_Trol can you help me with the software from Turkey, I have nothing to lose, the lcd was brought from Germany.We have the software for televisions produced for Türkiye. Since you live outside Türkiye, these software are not compatible. Master yokoono can help you. When I tagged him, he would see the correspondence when he logs into the forum.
Google Translate
eyw,sağolasınAndroid box konusunda The_SreT , PCTeknikElektronik eline kimse su dökemez.
linkteki konulara gözatın kafanızdaki soru işaretleri gitmezse konu açın.
TV Box Tavsiye
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
servis menüsünden tv sıfırlamayı denediniz mi.?
17mb95m kullanıyor kanal siliyor hafıza karısıyor kurtarma yada cekirdek yazılım verebilirmisin
Riski kabul ediyorsanız Televizyonun arkasındaki etiketi buraya yükleyin.By_Trol can you help me with the software from Turkey, I have nothing to lose, the lcd was brought from Germany.
konunun 1. mesajını okuyup istenilen bilgileri bizimle paylaşımmb140 talebinde bulunuyorum
mb140 anakart için kurtarma yazılımı talebinde bulunuyorum
full yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ve yükleme talimatına ulaşabilirsiniz.Selamlar, bir kaç yıl once buradan yazılım güncellemiştim ve çok memnun kalmıştım. Fakat şimdi JVC televizyonumu 1 sene kullanmadım ve tekrar açıp kullanmak istediğimde netflix bekleyip bekleyip kapanıyordu. Bende ayarlardaki ilk kullanım ayarlarına geri dön diye bir seçenek vardı onu seçerek sıfırlamak istemiştim fakat televizyon artık hiç açılmıyor. JVC logosu geliyor gidiyor altta kırmızı ışık yanıp sönüyor ve tekrar logo geliyor. Bu şekilde kısır döngüye girdi. Cihazdaki internet kablosunu,hdmi ve anten kablosunu çıkararak ve fişini çekip 5-10 dk bekleyerek tekrar çalıştırmayı denedim fakat sonuç vermedi :( Cihazım hiç bir şekilde servis veya tamir görmedi. Değişim vs yapılmadı. İçi açılmadı ve kurcalanmadı. Sizden ricam uygun stabil bir çekirdek yazılım bana verebilirseniz tekrar kurulum yapıp televizyonumu kullanmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Desteğiniz için teşekkürler televizyonum tekrar hayata döndüfull yazılım verildi. Bildirim çanından yazılıma ve yükleme talimatına ulaşabilirsiniz.
The software has been given to you to try, check the notification bell on the top right, the software link and installation description are written there. Apply it and write down the result.By_Trol can you help me with the software from Turkey, I have nothing to lose, the lcd was brought from Germany.
yok denemedim bideneyim bakalımservis menüsünden tv sıfırlamayı denediniz mi.?