M
mega digital
Yeni Üye
- 24 Haz 2020
- 15
- 47
yok denemedim bideneyim bakalımservis menüsünden tv sıfırlamayı denediniz mi.?
Son düzenleme:
yok denemedim bideneyim bakalımservis menüsünden tv sıfırlamayı denediniz mi.?
hocam tsekurler cıhazı actım ama buyazılım aynı sorunu yasarım dıye yukseltme yazılımları ınddırmeye calıstım ama yetkı ıstedı nasıl ındırenılırım sımdıden tskurler kafanızı agrıtım ıcın normal mb140 anakar v1 ıle baslıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Mb 140 Ana kartta güncelleme ile hiç bir + özellik gelmez. Çünkü dahili uydu alıcılı standart bir tv ana kartıdır.hocam tsekurler cıhazı actım ama buyazılım aynı sorunu yasarım dıye yukseltme yazılımları ınddırmeye calıstım ama yetkı ıstedı nasıl ındırenılırım sımdıden tskurler kafanızı agrıtım ıcın normal mb140 anakar v1 ıle baslıyor
mb140 anakar guncel yazılım ındırmek ıstıyorum muuse v1 ıle baslıyor ama yetkı ıstıyor yazılımları ındırmek ıcın
ozelik icin deyil hocam suanki yazilim devam sorun yasadigim icin istedim yok sa biozelik gelsidiyedeyilMb 140 Ana kartta güncelleme ile hiç bir + özellik gelmez. Çünkü dahili uydu alıcılı standart bir tv ana kartıdır.
sonunda yazılımı bulup indirebilmişsiniz.ozelik icin deyil hocam suanki yazilim devam sorun yasadigim icin istedim yok sa biozelik gelsidiyedeyil
He is alive, I thank him from the bottom of my heart, he is in good condition even though there is no Telefunken logo and Vestel is visible, many thanks from Romania, you are the best, keep it up. Helping those around you without asking for anything in return.The software has been given to you to try, check the notification bell on the top right, the software link and installation description are written there. Apply it and write down the results.
Google Translate
If you accept the risk, upload the label on the back of the TV here.
He is alive, I thank him from the bottom of my heart, he is in good condition even though there is no Telefunken logo and Vestel is visible, many thanks from Romania, you are the best, keep it up. Helping those around you without asking for anything in return.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Üstadım affınıza sığınarak full yazılım talep edebilme imkanım var mı?
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Rica ederiz.çok teşekkürler ustadım.
I'm glad your TV works with the software we provided. If you want, I can give you "TELEFENKEN" logo software.
Google translate