Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
tekrar kontrol et. Sayfa bozuk değil yetkin olmadığı için erişemiyorsun.Üstam inmiyor sayfa bozukdiyor
tekrar kontrol et. Sayfa bozuk değil yetkin olmadığı için erişemiyorsun.Üstam inmiyor sayfa bozukdiyor
görseldeki seri bilgisini okuyabiliyor musunuz?merhaba,uygulamaları açmadığı için yazılım güncellemesi yapmak istedim.youtube den upgrade_mb90.bin bunu buldum ve yapmaya çalıştım ama sanırım yapamadım.vestel yazısı sürekli gidip geliyor,o halde kaldı tv.ne yapabilirm acaba.tv de değişen yok,alındığı gün gibi.
SN:7236573-400107görseldeki seri bilgisini okuyabiliyor musunuz?
Yetki derken ustamtekrar kontrol et. Sayfa bozuk değil yetkin olmadığı için erişemiyorsun.
sana verdiğim linkteki dosyayı indirmemişsin.?Yetki derken ustam
cihazım çöktü yazılım indirgereki ama yetkim yok nasıl indirebilirim kurtarma yazılımda sora yeni yazılım yüklemek istiyorum ustam video anlati işlemi yanı
full yazılım verildi talimata uygun şekilde yükleyip sonucu yazın.SN:7236573-400107
full yazılım verildi talimata uygun şekilde yükleyip sonucu yazın.
android boxtan mı bahsediyorsunuz.sağol kardeşim,eskiye döndüherşey.kurulumda yaptım.son bi ricam olacak,bu tv box nasıl bişey alayım.biraz bakındım ama hiç bişey anlamadım.bir önerin varsa onu alayım.
Bankada boyle dosya olarak goderisenizsevinirmZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
üstadım size link verdiğim halde indirmediniz.Bankada boyle dosya olarak goderisenizsevinirm
evet,bir çok ürün var,bende pek anlamam böyle şeylerden.bir tavsiyen olursa sevinirim.android boxtan mı bahsediyorsunuz.
Android box konusunda The_SreT , PCTeknikElektronik eline kimse su dökemez.evet,bir çok ürün var,bende pek anlamam böyle şeylerden.bir tavsiyen olursa sevinirim.