Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,320
yazılımı bildirim olarak gönderdim.101113261709700561 sn 7883237 700561
vestel tv vestel logosu geliyor açılmıyor sonrasıda kendini kapatıyor kurtarma yazılımı verirmisiniz
yazılımı bildirim olarak gönderdim.101113261709700561 sn 7883237 700561
vestel tv vestel logosu geliyor açılmıyor sonrasıda kendini kapatıyor kurtarma yazılımı verirmisiniz
Az biraz internete girince, kumanda işlemiyor. Ekran donuyor. Kablodan elektriği kesmeden normalleşmiyor. Sonradan da takınca Daewoo yazısı geliyor, ardından açmak için basınca kırmızı ışık yanıp sönüyor. Logodan sonra cihaz kendini kapatıyor. 3 - 5 deneme sonra açıyor. Android yüklersem düzelir mi diye düşünmüştüm.Cihazdaki sorun nedir.?
kurtarma yazılımı verildi.Merhaba tv nin standbye ışığı yanıp sönüyor. 2 yıl önce yapmıştı yazılımı güncellenmiştir şimdi yazılımı bulamıyorum
![]()
Merhaba, herhangi bir tamir ya da değişim yapılmadı tv de hiç. anakart vs değişmedi. Etiketi de ekledim. Başka bir bilgi lazımsa söyleyeyim hemen
teşekkürler. yazılımdan sonra sonuç olumlu.Full yazılım verildi.
allah razı olsun sizden kardeşim gel beklerim ankarada keçiören bağlumda dükkan herzaman beklerim numaram siztemde kayıtlıydı sanırım sizlerinde bir ihdiyaz isdeginiz olursa mutlaka haber verin tv kartları bilgisayar ve elektironik kartlar hakkında bir isdek veya sorunlar olursa herzaman baştacısınSiz kendi ölmüşleriniz için dağıtın. maksat ihtiyaç sahibi olan bir kaç çocuğu sevindirebilmek. Ankaraya yolum düşerse yanına uğrarım![]()
kurtarma yazılımı verildi.Arkadaşlar merhaba Seg 32 inç led TV'nin diğer arkadaşların da şikayet ettiği gibi ekrana açılışta seg yazısı geliyor kırmızı ışık yanıp sönüyor daha sonra seg yazısı gidiyor kırmızı ışık yanıp kalıyor ekran açılmıyor
![]()
Eyvallah, imzandaki dükkanın isimini google map'den yerini kontrol ettim. Hayırlı kazançlar dilerim.allah razı olsun sizden kardeşim gel beklerim ankarada keçiören bağlumda dükkan herzaman beklerim numaram siztemde kayıtlıydı sanırım sizlerinde bir ihdiyaz isdeginiz olursa mutlaka haber verin tv kartları bilgisayar ve elektironik kartlar hakkında bir isdek veya sorunlar olursa herzaman baştacısın