Vestel smart 47 pf9090

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
dogrudur calistirmissiniz,dosyayi indirdiginiz sayfada teraspy teraspy nin sayfasinda video var,onu izleyin,ott player üyelik bilgilerinizi ve iptv listenizi eklemeniz lazim
Tam hocam tak bakayim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dogrudur calistirmissiniz,dosyayi indirdiginiz sayfada teraspy teraspy nin sayfasinda video var,onu izleyin,ott player üyelik bilgilerinizi ve iptv listenizi eklemeniz lazim
Hocam paylaştığı konuları göremiyorum ismine tıklayınca

Son düzenleme:
Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
teraspy teraspy hocam verilen yazılım söylediğiniz yazılım mı j serisi

Hocam sabah İndex yükledim açıldı sonra kapattım açmaya çalışınca siyah ekranda kalıyor neden böyle hata verdi acaba ?

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
Evet hocam çıkarıp takıyorum yine sonuç aynı şu an takılı siyah ekran da kalıyor sabah bir kere açmıştı ama
Yazılım konusunda bir yazılım verdi arkadaş gördünüz sanırım onu indirdim yukluyeyim mi

Bende yapılmış olarak görünce sevinmiştim :)
dur bakayım ,ama sorayım hangi indexi attın ,sana dün yolladığımı mı?
Evet hocam

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Link bu hocam
Hımm,s yazılım yükleyebilirssin evet ,seri noya göre verilmiş zaten :ok

Dosyaları zipten çıkart, usb belleği fat32 ile formatla önce(verilerin varsa yedekle pc de)3 dosyayı usbye KLASÖRSÜZ kopyala ,tv yi fişten çekip kapat ,belleği arkadaki girişe tak ,kumandayı eline al ve tvye tutup OK tuşuna basarak ,tvnin fişini tak ,öndeki led hızlı hızlı flaşör yaptığında brak OK tuşunu ve elektrikler kesilmesin diye dua ederek bekle ,yaklaşık 6 dkikada yüklenip ilk kuruluma gelecek :ok
(flaşör yapmak= araba sinyal lambası gibi yanmak)

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
Hımm,s yazılım yükleyebilirssin evet ,seri noya göre verilmiş zaten :ok

Dosyaları zipten çıkart, usb belleği fat32 ile formatla önce(verilerin varsa yedekle pc de)3 dosyayı usbye KLASÖRSÜZ kopyala ,tv yi fişten çekip kapat ,belleği arkadaki girişe tak ,kumandayı eline al ve tvye tutup OK tuşuna basarak ,tvnin fişini tak ,öndeki led hızlı hızlı flaşör yaptığında brak OK tuşunu ve elektrikler kesilmesin diye dua ederek bekle ,yaklaşık 6 dkikada yüklenip ilk kuruluma gelecek :ok
(flaşör yapmak= araba sinyal lambası gibi yanmak)
Anladım hocam tşk ederim USB yarın formatlım ben güzel bir temizlim sakın kafa ile yaparım ins çok tşk ederim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Anladım hocam tşk ederim USB yarın formatlım ben güzel bir temizlim sakın kafa ile yaparım ins çok tşk ederim
Bu tvye 1gb lık usb bellekle de yazılım atılıyor ,bizim tvye atılan yazılımları duysan :)
Bizim hanım bile öğrendi ,eskiden usb uzatma yanımda değildi ,tv loop girince hanım kalkar usbyi takar ve yazılımı atardı,şimdi 5 metre usb uzatma aldım yanımda duruyor ,bu tvnin usb si özel ,1gblik çok çökerttiğimden habire yazılım atıyorum ,tabii elektrik kesilmesin diye dua ederk :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
senin ekolayzır ayarların nasıl hocam atarmısın rica etsem.ses görsellik zevk işi ama sana güveniyorum ?☺?
Mert benim tvnin yazılımı özeldir ,ayarlar sana uymaz :haha1
Şaka bir yana ,sen kanal değişirirken reset atma olayını yaptınmı ki benden ayar istiyorsun mubarek :)
Yarın sana foto çekip yayınlayayım :ok

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
Bu tvye 1gb lık usb bellekle de yazılım atılıyor ,bizim tvye atılan yazılımları duysan :)
Bizim hanım bile öğrendi ,eskiden usb uzatma yanımda değildi ,tv loop girince hanım kalkar usbyi takar ve yazılımı atardı,şimdi 5 metre usb uzatma aldım yanımda duruyor ,bu tvnin usb si özel ,1gblik çok çökerttiğimden habire yazılım atıyorum ,tabii elektrik kesilmesin diye dua ederk :)
Hocam inan pek durumum da yok hele bu zamnda durumlar kötü biraz birşey olur diye yapmak istemedim hep bu form sayfasına da tesadüfen denk geldim tlf olsaydı içine girer çıkardım yazılım komunda telefona çok merakım var günde iki tane geliştirici yazılımı yüklerim telefona ama TV olunca çekindim hep evde küçük oğlum var elimizden öper tvsiz duramaz çizgi film izliyor hep cihaz takılıp kalırsa diye hep uğraşmak dan cekindim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam inan pek durumum da yok hele bu zamnda durumlar kötü biraz birşey olur diye yapmak istemedim hep bu form sayfasına da tesadüfen denk geldim tlf olsaydı içine girer çıkardım yazılım komunda telefona çok merakım var günde iki tane geliştirici yazılımı yüklerim telefona ama TV olunca çekindim hep evde küçük oğlum var elimizden öper tvsiz duramaz çizgi film izliyor hep cihaz takılıp kalırsa diye hep uğraşmak dan cekindim
O zaman çok oynama tv ile bence ,ben yıllardır yazılım attım bir şey olmadı ,ama sen bir kere atarsın bir sıkıntı olur ,amaç farklı uygulama gelmesi ise tak kullan yap en iyisi ,haklısın bu zamanda ki hep yazarım herkese.
Tak kullanda tvye zarar da vermiyor ,mesela ip tvde izledin mi kullanınca ,izliyorsan sıkıntı olmaz ,tak-kullan ozaman :ok

Geri
Üst Alt