Vestel smart 47 pf9090

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bu kartin surround ses sistemi var ama kart bozuk oldugu icin deneme firsatim olmadi,surround haporlör yeni kartlarada takilmiyor .sadece mb130s de giris yeri var ama onda da giris yeri uymadi.

20200406_115333148085b35e586dc5f.jpg
Mb130p ye taktım abi ben

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Hemde süper bana göre ,ayrıca kendime göre de ayarladım ,daha da süper oldu ,gerçek 100Hz, full tv ,4 hdmi ,3 usb girişi skart ,av girişi .MB300 android olmasa bizim tv yanında sonda kalır inan bu derece süper ama eksiği yok değil , ftp olmuyor ,her işimi telnet ile yapıyorum ,dosyaları rw yaparsam tv kapanana kadar çalışıyor(derleme hatası) ,kapanıp açıldığı zaman bekle ki açılsın ,mavi led hiç sönmüyor ,ama inan taş gibi kart ,mb130 hiç bir tvye değişmem :)
senin ekolayzır ayarların nasıl hocam atarmısın rica etsem.ses görsellik zevk işi ama sana güveniyorum ?☺️?

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
isinizi görür teraspy teraspy nin dün söyledigi gibi dosyayi zipden cikartip index.html ve resimi fat32 ile formatlanmis usb ye kaydedip tv ye takin ve bekleyin,ott player acilacak bir süre sonra.Eger isterseniz starturl ile portal adreside yükleyebilirsiniz,dün paylastim linkini.
Hocam taktım playlists diye bir ekran geldi sol altta favorites yazıyor sağ üstte 24 tane seçenek var ortası da siyah ekran boş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam taktım playlists diye bir ekran geldi sol altta favorites yazıyor sağ üstte 24 tane seçenek var ortası da siyah ekran boş
isinizi görür teraspy teraspy nin dün söyledigi gibi dosyayi zipden cikartip index.html ve resimi fat32 ile formatlanmis usb ye kaydedip tv ye takin ve bekleyin,ott player acilacak bir süre sonra.Eger isterseniz starturl ile portal adreside yükleyebilirsiniz,dün paylastim linkini.

IMG_20200419_121014.jpg

Geri
Üst Alt