Vestel smart 47 pf9090

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ekran içeriğinin görüntüsünü alıp size atmak için telefon taktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaç dakika beklemem lazım hocam fişi ok tuşuna basınca
Usbyi hazırla ,tvyi fişi çek kapat ,usbyi tvye tak , kumandayı eline al öndeki vestel yazısına tut ve OK tuşuna basrak fişi tak ,içinde 3001 -3015 diye say ,tvnin ışığı yanıp sönmeye başlayacak,o zaman ok tuşunu bırak ,kendisi yükleyecek ,ilk kuruluma gelecek.

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
Usbyi hazırla ,tvyi fişi çek kapat ,usbyi tvye tak , kumandayı eline al öndeki vestel yazısına tut ve OK tuşuna basrak fişi tak ,içinde 3001 -3015 diye say ,tvnin ışığı yanıp sönmeye başlayacak,o zaman ok tuşunu bırak ,kendisi yükleyecek ,ilk kuruluma gelecek.
Hocam verdiğin İndex oldu onu yapalım yazılım bu karantina bitince yaparız servis işine düşersem araki adam bulasın ? playtis üye oldum giriş de yaptım IPTV mi ekmek istedim netten hesabıma olmdi nasıl ayarlarım onu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam verdiğin İndex oldu onu yapalım yazılım bu karantina bitince yaparız servis işine düşersem araki adam bulasın ? playtis üye oldum giriş de yaptım IPTV mi ekmek istedim netten hesabıma olmdi nasıl ayarlarım onu
Listeni bölmen gerekir ,çok fazla listeyi almıyordu sanırım ottplayer ,öyle hatırlıyorum ,forumda ottplayer diye arattır ,anlatmıştım fotoğraflı şekilde ,listeni bölmen lazım ama sanırım.

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
Hanım dan çekiniyorum TV birşey olursa çocuklar la uğraşıyor zaten tvsiz kalirlarsa düşeriz bir birimize bizim ?ufaklık epilepsi yani sara hastası fazla huysuz oldumu ağladimi nöbet geçiriyor tvsiz kalmayalım şimdi ?

Listeni bölmen gerekir ,çok fazla listeyi almıyordu sanırım ottplayer ,öyle hatırlıyorum ,forumda ottplayer diye arattır ,anlatmıştım fotoğraflı şekilde ,listeni bölmen lazım ama sanırım.
gorudum o konuyu hocam giriş yapıyoruz hesapla vs IPTV listesisini nasıl bolecegiz şimdi o sıkıntı ?

Hanım dan çekiniyorum TV birşey olursa çocuklar la uğraşıyor zaten tvsiz kalirlarsa düşeriz bir birimize bizim ?ufaklık epilepsi yani sara hastası fazla huysuz oldumu ağladimi nöbet geçiriyor tvsiz kalmayalım şimdi ?

gorudum o konuyu hocam giriş yapıyoruz hesapla vs IPTV listesisini nasıl bolecegiz şimdi o sıkıntı ?
Neyse yarın iş yerinde uğraşırım onunla netten bakıp bir liste olusrurum artık yada IPTV aldığım kişi ile iletişime geçerim yardımcı olur belki

Neyse yarın iş yerinde uğraşırım onunla netten bakıp bir liste olusrurum artık yada IPTV aldığım kişi ile iletişime geçerim yardımcı olur belki
Hakkını helal et hocam kaç gündür seninde başını agrittim bir sıkıntı olursa seni yine rahatsız ederim ins ?

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Hımmm,geçmiş olsun sevgili Ayhan ,gözlerinden öpüyoruz ailecek ?
Sana örnek dosya atayım biraz sonra ona göre yaparsın ,tv ile oynama madem ,çok fazla değişiklik olmuyor zaten ,ama filmlere bak bakalım hepsini oynatacakmı İPTV'deki yani :ok

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
Hımmm,geçmiş olsun sevgili Ayhan ,gözlerinden öpüyoruz ailecek ?
Sana örnek dosya atayım biraz sonra ona göre yaparsın ,tv ile oynama madem ,çok fazla değişiklik olmuyor zaten ,ama filmlere bak bakalım hepsini oynatacakmı İPTV'deki yani :ok
Tam abi sagolsin Allah razı olsun herşey gönlünce olur inşallah

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bir txt dosyası yarat ,ismini mesela türkfilm.m3u gibi bir isim ver ,bu dosya içine fotodaki gibi siyah kalın yazan #EXTM3U yazıp alt satıra geç ,elindeki iptv listesini txt editörle açıp ,seçtiğin kanalları bu #EXTM3U altına yapıştır (dikkat et ,iki tane #EXTM3U olmamalı),bende solda 1-2-3 diye sayılar görünüyor ,ben bu sayı 2000 geldiğinde yeni bir liste daha yapıyorum ,böylece elimde mesela türkfilm.m3u ,yabanci.m3u, dizi.m3u gibi 2000 içerikli m3u dosyası olacak bunarı tek tek ottplayere yükleyeceksin,yüklerken isimlerini de ayarladığın gibi verirsen, ottplayer açıldığında tvde karşına öyle gelir :)
Zor değil çok kolay :ok

foruma55.png

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
Bir txt dosyası yarat ,ismini mesela türkfilm.m3u gibi bir isim ver ,bu dosya içine fotodaki gibi siyah kalın yazan #EXTM3U yazıp alt satıra geç ,elindeki iptv listesini txt editörle açıp ,seçtiğin kanalları bu #EXTM3U altına yapıştır (dikkat et ,iki tane #EXTM3U olmamalı),bende solda 1-2-3 diye sayılar görünüyor ,ben bu sayı 2000 geldiğinde yeni bir liste daha yapıyorum ,böylece elimde mesela türkfilm.m3u ,yabanci.m3u, dizi.m3u gibi 2000 içerikli m3u dosyası olacak bunarı tek tek ottplayere yükleyeceksin,yüklerken isimlerini de ayarladığın gibi verirsen, ottplayer açıldığında tvde karşına öyle gelir :)
Zor değil çok kolay :ok

foruma55.png
Tam hocam çok tşk ederim sağolasın bakayim

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
ilginçtir uzun zaman sonra 47pf9090 nı internete bağladım ,dedim ne var yok girdim smart menüye.Youtube a bastım yanlışlıkla ,? açılmayan YouTube açılı verdi.Arayüz değişmiş hızlanmış önceleri video izlemek işkenceyken orta hızda açılıyor videolar.Ancak eskiden 1080p varken birkaç video da denedim 1080p kaldırılmış gibi.Neyse en azından YouTube desteği geri gelmiş.Vestel efendiye mi google mı teşekkür etsem bilemedim?

B Çevrimdışı

Bahadiraykt

Yeni Üye
26 Kas 2019
27
32
Evet ,gördüm şimdi :ok ,eski versiyonda kalmış, tvnin arkasındaki barkodun rakamlar okunaklı olarak fotosunu çekip aşağıdaki konuda yayınlarsan en azından j versiyona geçersin ,bu tvden bende de var süper tek kelimeyle :ok
Fakat smartından fazla bir şey bekleme bu tvyi usb ile de smart ekrana bağlarsın , hosbulduk hosbulduk un verdiği linkler var ,onları usbye koplaya tak tvye işte sana süper smart :ok

İlkinde yoktu önceden :)
Hocam selamlar. Bende de bunun 55Pf9090 ı var. Eskiden ana karttan ötürü güncelleme tehlikeli falan deniyordu. Bunu en azından belli bir noktaya getirsekte belli programları açsa, güncelleme yolu var mıdır?

Güncellemek istiyorum açıkçası. Alındığından beri güncellenmedi. yardımlarınızı rica ediyorum. Kolaylıklar.

Geri
Üst Alt