Vestel smart 47 pf9090

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam selamlar. Bende de bunun 55Pf9090 ı var. Eskiden ana karttan ötürü güncelleme tehlikeli falan deniyordu. Bunu en azından belli bir noktaya getirsekte belli programları açsa, güncelleme yolu var mıdır?

Güncellemek istiyorum açıkçası. Alındığından beri güncellenmedi. yardımlarınızı rica ediyorum. Kolaylıklar.
Hiç bir artısı olmayacak ve hala riskli bir kart uğraşmayın bence

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ben de diyorum da, illa tutturdu ayarla bunu ben bu televizyonu seviyorum diye. Ben de dedim yıllar sonra görünce bu başlıkta olduğunu, dedim belki bir değişiklik olmuştur, olmamış :)
Keşke olsa mutlu etsek sizi, nazar değmesin ama iyi bir cihaz sağlam. Ama işte o günün teknolojisi bu ?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Ona çaktırmadan bir gün eve girip satacağım. ? Akıllı kumandasını bile kullanmamış jelatininde buldum. Bir smart alayım bari biraz koyup. Ya da android box, bilemedim.
Hangi smart tv yi alırsan al zaman ilerledikçe işlevsiz kalacak.Box alacaksan da kesinlikle Xiaomi gibi bilindik markalardan şaşma.Çakma çin malları gerçekten çok kötü.Bu arada bu tv gerçek 100 hz.Götüntü de eski tüplü lerdeki gibi derinlikte var farkettiyseniz.Arkadaş son model Samsung aldı tepsi gibi görüntü veriyor alışmışım ben bizim tv ye hiç tat vermedi.Bence kıymetini bilin derim.

Geri
Üst Alt