Vestel smart 47 pf9090

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
O zaman çok oynama tv ile bence ,ben yıllardır yazılım attım bir şey olmadı ,ama sen bir kere atarsın bir sıkıntı olur ,amaç farklı uygulama gelmesi ise tak kullan yap en iyisi ,haklısın bu zamanda ki hep yazarım herkese.
Tak kullanda tvye zarar da vermiyor ,mesela ip tvde izledin mi kullanınca ,izliyorsan sıkıntı olmaz ,tak-kullan ozaman :ok
Onu yapalım hocam o zamn ip TV işimi görür sadece IPTV paketim var zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde hoşbulduk hocanın verdiği link den playlist di sanırım üye oldum da e-posta aktivasyon kodu gelmedi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yazılımı indir yinede elinde bulunsun :ok
ottplayer üyeliği alıyorsun ki almışsındır muhtemelen ,yüklerken hata verirse iptv listeni bölmen gerekecek.
Bu arada kusura bakma, ufaklığı unuttum,el öpenleri çok olsun inşallah ,sağlıklı güzel bir dünyada büyüsün ,avatarda görünen ufaklık sanırım ?

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
Yazılımı indir yinede elinde bulunsun :ok
ottplayer üyeliği alıyorsun ki almışsındır muhtemelen ,yüklerken hata verirse iptv listeni bölmen gerekecek.
Bu arada kusura bakma, ufaklığı unuttum,el öpenleri çok olsun inşallah ,sağlıklı güzel bir dünyada büyüsün ,avatarda görünen ufaklık sanırım ?
Allah razı olsun cumlemizin inşallah evet hocam bugün ekledim resmi :)
Üye oldum e-posta aktivasyon gelecek hocam onu bekliyorum

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
sagolun sizinde,ben mail adreslerimden birisine kayit onay kodu gelmedigi icin baska mail adresim ile kayit olmustum.
Anladım hocam hakkını helal et o aderesi tekrar verebilir misiniz hangi sayfada kaldı hatırlamıyorum bugün baya yere yazdım varmı elinizde hazırda başka e-posta ile üye olayım

Anladım hocam tşk ederim USB yarın formatlım ben güzel bir temizlim sakın kafa ile yaparım ins çok tşk ederim
Buldum hocam tşk edeeim gerek kalmadı

Anladım hocam hakkını helal et o aderesi tekrar verebilir misiniz hangi sayfada kaldı hatırlamıyorum bugün baya yere yazdım varmı elinizde hazırda başka e-posta ile üye olayım

Buldum hocam tşk edeeim gerek kalmadı
Aktivasyon kodu geldi hemen tşk ederim hocam işiniz rast gelsin ins

Son düzenleme:
Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
teraspy teraspy hocam flaş 32 bat format attım yazılımı da zip dan çıkarıp flaş attım akşam yazılım yükleyeceğim ins birşey soracağım bu yazılımı yükleyince cihazda smart olsun diğer menü vs görsel de bir değişiklik olur mu ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy hocam flaş 32 bat format attım yazılımı da zip dan çıkarıp flaş attım akşam yazılım yükleyeceğim ins birşey soracağım bu yazılımı yükleyince cihazda smart olsun diğer menü vs görsel de bir değişiklik olur mu ?
Pek değişen olmuyor smart falan ama inan unuttum ,manü sarı oluyordu galiba :)
Kafaya takmışsın,usbyi fat32 ile biçimlendirip ,3 dosyayı kopyala içine ve yukarlarda yazdığım gibi yükle :ok

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
Pek değişen olmuyor smart falan ama inan unuttum ,manü sarı oluyordu galiba :)
Kafaya takmışsın,usbyi fat32 ile biçimlendirip ,3 dosyayı kopyala içine ve yukarlarda yazdığım gibi yükle :ok
Hocam yaptım olmadı yazılımı USB ye dediğin gibi attım USB de fat32 ile formatladim önce fişi çektim USB taktım ok tuşuna basılı şekilde TV tuttum fişi taktım bekledim 2 dakika TV tepki vermedi hiç ışık felanda yanmadi ol tuşunu bıraktım fişi tekrar çekip taktım normal şekilde açıldı tv

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam yaptım olmadı yazılımı USB ye dediğin gibi attım USB de fat32 ile formatladim önce fişi çektim USB taktım ok tuşuna basılı şekilde TV tuttum fişi taktım bekledim 2 dakika TV tepki vermedi hiç ışık felanda yanmadi ol tuşunu bıraktım fişi tekrar çekip taktım normal şekilde açıldı tv
usb içeriğini gösten bir foto at bakayım buraya göreyim bakalım :)

Ayhan--sfm Çevrimdışı

Ayhan--sfm 

Aktif Üye
24 Ağu 2019
69
34
usb içeriğini gösten bir foto at bakayım buraya göreyim bakalım :)

Screenshot_2020-04-21-00-54-01-627_com.android.fileexplorer.jpg

Yanlış birşey varmı hocam

Lost klasörü yoktu PC den atınca şuan telefona takinca lost klasörü geldi normalde 3 dosya tek vardı

Lost klasörü yoktu PC den atınca şuan telefona takinca lost klasörü geldi normalde 3 dosya tek vardı
PC taktım önce 32fat formatladim sonra bu üç dosyası attım TV taktım

Geri
Üst Alt