Vestel smart 47 pf9090

flash ise kurtarılır sanırım
mb95 i bozduktan sonra onun yerine takip denemistim,görüntü bozuk olunca baska yazilim denemistim.. flash problemi olmasi lazim.

mb95 i bozduktan sonra onun yerine takip denemistim,görüntü bozuk olunca baska yazilim denemistim.. flash problemi olmasi lazim.
Hımm,belkide bir şeyi yok ,almanyada olsaydım veya sen İzmirde olsaysın denerdik :)

Hımm,belkide bir şeyi yok ,almanyada olsaydım veya sen İzmirde olsaysın denerdik :)
Hocam hakkını helal et başınızı gece gece baya sisirdim iki tane USB yolu ile açılan birşey indirdim bunlar USB attım USB TV taktım hiç tepki vermedi bunları menüye girip 4725 yapıp USB operations dan mi yüklüyoruz

Hımm,belkide bir şeyi yok
Olabilir ,dün mb230 a mb130s taktim calisti toshiba kumanda olmayinca baska yazilim yüklemeyi denedim eprom uctu,mecbur spi flash denemeleri baslayacak bende de.

Hocam hakkını helal et başınızı gece gece baya sisirdim iki tane USB yolu ile açılan birşey indirdim bunlar USB attım USB TV taktım hiç tepki vermedi bunları menüye girip 4725 yapıp USB operations dan mi yüklüyoruz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Helal olsun ne demek :ok

Zipli dosyayı indir ,index dosyasını usbye kopyala ,tvye tak biraz bekle

Olabilir ,dün mb230 a mb130s taktim calisti toshiba kumanda olmayinca baska yazilim yüklemeyi denedim eprom uctu,mecbur spi flash denemeleri baslayacak bende de.
Hemen de flash uçuyormu ki ,şaşırdım ,sadece boyut farklı olursa uçar biliyordum :alala

Hemen de flash uçuyormu ki
Yazilim yüklemeye calisinca yazilim hatasi verdi yarida birakip kapandi dün,daha sonra sadece standby lambasi yanip sönüyor baska reaksiyon yok.

Zip dan

Klasör halinde mı atayım yoksa tek İndex mı atayım
Zipten çıkartacaksın ,bak ne yazdım "index dosyasını usbye kopyala" :ok ,çıkan indexsi usbye kopyala ama usb fat32 formatlı olacak :ok

Yazilim yüklemeye calisinca yazilim hatasi verdi yarida birakip kapandi dün,daha sonra sadece standby lambasi yanip sönüyor baska reaksiyon yok.
kumanda OK işe yarar sanki,hemen sökme flashı bence :) bizim tvde böyle oluyor çünkü ,tv uçarsa ,yanlış yazılım yüklersem bu şekilde oluyor , OK ile yeniden yazılım yüklüyorum :ok

Geri
Üst Alt