hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
mb95 i bozduktan sonra onun yerine takip denemistim,görüntü bozuk olunca baska yazilim denemistim.. flash problemi olmasi lazim.flash ise kurtarılır sanırım
mb95 i bozduktan sonra onun yerine takip denemistim,görüntü bozuk olunca baska yazilim denemistim.. flash problemi olmasi lazim.flash ise kurtarılır sanırım
Hımm,belkide bir şeyi yok ,almanyada olsaydım veya sen İzmirde olsaysın denerdikmb95 i bozduktan sonra onun yerine takip denemistim,görüntü bozuk olunca baska yazilim denemistim.. flash problemi olmasi lazim.
Hocam hakkını helal et başınızı gece gece baya sisirdim iki tane USB yolu ile açılan birşey indirdim bunlar USB attım USB TV taktım hiç tepki vermedi bunları menüye girip 4725 yapıp USB operations dan mi yüklüyoruzHımm,belkide bir şeyi yok ,almanyada olsaydım veya sen İzmirde olsaysın denerdik
Olabilir ,dün mb230 a mb130s taktim calisti toshiba kumanda olmayinca baska yazilim yüklemeyi denedim eprom uctu,mecbur spi flash denemeleri baslayacak bende de.Hımm,belkide bir şeyi yok
Hocam hakkını helal et başınızı gece gece baya sisirdim iki tane USB yolu ile açılan birşey indirdim bunlar USB attım USB TV taktım hiç tepki vermedi bunları menüye girip 4725 yapıp USB operations dan mi yüklüyoruz
İndirdim hocamZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Helal olsun ne demek
Zipli dosyayı indir ,index dosyasını usbye kopyala ,tvye tak biraz bekleHocam hakkını helal et başınızı gece gece baya sisirdim iki tane USB yolu ile açılan birşey indirdim bunlar USB attım USB TV taktım hiç tepki vermedi bunları menüye girip 4725 yapıp USB operations dan mi yüklüyoruz
Hemen de flash uçuyormu ki ,şaşırdım ,sadece boyut farklı olursa uçar biliyordumOlabilir ,dün mb230 a mb130s taktim calisti toshiba kumanda olmayinca baska yazilim yüklemeyi denedim eprom uctu,mecbur spi flash denemeleri baslayacak bende de.
Zip danZipli dosyayı indir ,index dosyasını usbye kopyala ,tvye tak biraz bekle
Klasör halinde mı atayım yoksa tek İndex mı atayımZipli dosyayı indir ,index dosyasını usbye kopyala ,tvye tak biraz bekle
Zipli dosyayı indir ,index dosyasını usbye kopyala ,tvye tak biraz bekle
Yazilim yüklemeye calisinca yazilim hatasi verdi yarida birakip kapandi dün,daha sonra sadece standby lambasi yanip sönüyor baska reaksiyon yok.Hemen de flash uçuyormu ki
Zipten çıkartacaksın ,bak ne yazdım "index dosyasını usbye kopyala" ,çıkan indexsi usbye kopyala ama usb fat32 formatlı olacakZip dan
Klasör halinde mı atayım yoksa tek İndex mı atayım
Benim USB 500 GB HARD DİSKZipten çıkartacaksın ,bak ne yazdım "index dosyasını usbye kopyala" ,çıkan indexsi usbye kopyala ama usb fat32 formatlı olacak
kumanda OK işe yarar sanki,hemen sökme flashı bence bizim tvde böyle oluyor çünkü ,tv uçarsa ,yanlış yazılım yüklersem bu şekilde oluyor , OK ile yeniden yazılım yüklüyorumYazilim yüklemeye calisinca yazilim hatasi verdi yarida birakip kapandi dün,daha sonra sadece standby lambasi yanip sönüyor baska reaksiyon yok.
Kendine 8-16-32lik usb bellek ayarla madem ,harddisk olmaz mubarekBenim USB 500 GB HARD DİSK